Hirdetés
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah elolvastam az összefoglalót, de vannak még kérdéseim. Az alap kiindulás az, hogy Android Autó alatt szeretném használni. Most a Play zene megy, de hektikusan működik ezért keresnék más megoldásokat. Szóval a cél az lenne, hogy összeállítok valami listát és ezt tudjam lejátszani vele, igazából ahogy néztem nem fogyaszt túl sok mobil netet és nyilván egy Suzuki Vitara hangszórója nem is egy csúcshifi. A hosszabb utazásoknál használnám. A telefonon lévő számaimat lejátssza, a spotify vagy arra nem alkalmas? Mi van azokkal a zenékkel, ami nincs fent? Mennyi a legolcsóbb átlagembernek az előfizetés díja havonta? (nem iskolás, egyedül él, nem nyugger mitudom én...
)
Hirtelen most ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)