Hirdetés
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah elolvastam az összefoglalót, de vannak még kérdéseim. Az alap kiindulás az, hogy Android Autó alatt szeretném használni. Most a Play zene megy, de hektikusan működik ezért keresnék más megoldásokat. Szóval a cél az lenne, hogy összeállítok valami listát és ezt tudjam lejátszani vele, igazából ahogy néztem nem fogyaszt túl sok mobil netet és nyilván egy Suzuki Vitara hangszórója nem is egy csúcshifi. A hosszabb utazásoknál használnám. A telefonon lévő számaimat lejátssza, a spotify vagy arra nem alkalmas? Mi van azokkal a zenékkel, ami nincs fent? Mennyi a legolcsóbb átlagembernek az előfizetés díja havonta? (nem iskolás, egyedül él, nem nyugger mitudom én...
)
Hirtelen most ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)