Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
válasz
üzenetére
Köszi, az 1600 az durva
nekem a legtöbb is éppen csak 100 fölött van, bár az is igaz, hogy annyiféle zene érdekel, hogy ritkán hallgatok direkt playlistet. 7. jogos, én is selejtezek néha, pl. kezdek rájönni(ezt nem is kérdeztem külön), hogy egy-egy kedvenc előadós listán nem nagyon érdemes csinálni, mert ott van mindre a Spoti saját "This Is" listája, amiben benne vannak a nagyobb slágerek. Ja, meg van amikor elkezdek egy listát, ami jó ötletnek tűnik, de aztán behal. Bár én főleg a nem saját listákról iratkozok le, ha már nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nekem a legtöbb is éppen csak 100 fölött van, bár az is igaz, hogy annyiféle zene érdekel, hogy ritkán hallgatok direkt playlistet.