Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NiMH akkumulátor
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Jó híreket jöttem megosztani!

Karácsony előtt nem sokkal a legrégebbi és legismertebb playlistem (Happy Hardcore Til I Die) átlépte a 10 ezer(!) követőt - sőt, a napokban már a 11 ezret is
Nem tudom, mit mondjak, tényleg a szívem-lelkem benne van - és talán a jó ízlésem is haha.Nemrég tettem le a telefont, a frissen indult bestnew.com oldal egyik alapítója keresett meg az imént említett lejátszási listával kapcsolatban, hogy szeretne velem egy rövid interjút készíteni. A layout még bőven változni fog és még csak éppen, hogy elkezdték feltölteni tartalommal, a céljuk - ha jól értettem - az, hogy összegyűjtsék a Spotify-on található legjobb, mezei emberek által készített playlisteket és szeretnének minél többükkel beszélgetni is egy rövid (kérdés-válasz) interjú keretében. Az alapító hölgy korábban már menedzselt relatíve ismert előadókat, a többi alapító pedig más kiadóknál, illetve a Spotify-nál dolgozott. Az oldallal nem csak egy közösség kialakítása és a legjobb(nak vélt) Spotify-os listák összegyűjtése a cél, hanem a kiadóknak is szeretnének betekintést nyújtani, hogy könnyebben felfigyelhessenek előadókra, művészekre. A kiadók egyébként kapcsolatba is léphetnek adott esetben a kurátorokkal (a playlistek készítőivel), amit nem tudom, miért tennének meg, de állok elébe

A másik, hogy hoztam Nektek egy új (pontosabban leporolt, átdolgozott és jelentősen frissített) listát, ami a 80-as évek hangzásvilágába enged betekintést, de modern köntösben. Synthwave, retrowave és retro electro stílusokból építkezik, ha gondoljátok, hallgassatok bele

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple Watch
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Google Pixel topik
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- Viccrovat
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Nem tudom, mit mondjak, tényleg a szívem-lelkem benne van - és talán a jó ízlésem is haha.