Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabee jr
tag
#mindenjokoszi
Mondjuk, ha nem mondod, hogy a keresőmezőben spotify:user:xxxxxx néven kell keresni tagot, akkor én szerinted ezt tudom?
Na nem azért, mert hülyevagyok a spotihoz, csak szimplán nem szoktam keresni senkire, sosem volt rá szükség egészen mostanáig.
Na mindegy, a tipp jó volt, a régi accountom is megtaláltam. De hiába tettem publikra a régiben a playlistet az újban nem láttam, mindegy átraktam kézzel 10 perc alatt.
Minden esetre köszi az idődet, a tippet, a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Na nem azért, mert hülyevagyok a spotihoz, csak szimplán nem szoktam keresni senkire, sosem volt rá szükség egészen mostanáig.