- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
Aktív témák
-
Deadexpert
tag
Silent Breeze II-ről most olvastam valamelyik topicban, hogy a 3T-be érkezet jó pár darab, de nagyon kelendő. Érdemes telefonon érdeklődni.
Én kb. egy hónapja vettem a Magicomp-ban 5000 valahányszáz forintért.
Gödöllő nekem nincs közel, ezért felszerelésben nem igazán tudok segíteni. -
Wolskin
csendes tag
Hááát... lebuktam. Tényleg a szereléstől való procedúra rettentett vissza...
Szóval akkor a csak venti csere nem járható út? 7cm-esben nincsen valami halk, amit külön lehetne venni?
A Silent Breeze-t itt is sokan dicsérik, olvastam. Hol kapható mennyiért? És tényleg annyival jobb?
Amúgy köszönöm a bíztató szavakat, lehet, hogy tényleg segítséget fogok kérni a szereléshez. Annyi rémtörténetet hallottam az AMDvs.hűtő ügyről! Vonzáskörzet: BP-Gödöllő.
(A Word elismeri a ventillátort egy ''L''-el is. Akkor mi az a ventilátor?) -
Deadexpert
tag
Ja ja...biztos lesz aki segít, de ha a silent breeze II-t választod, azt még felszerelni is könnyebb.
-
andorpapa
őstag
Topic címe módosítva: a ventilátor 1 L betűvel helyes, nem kettővel.
Ha jól értem, a problémád az, hogy nem akarod levenni a SuperRock-ot a prociról, és egyszerűbbnek tűnik egy másik venti felhelyezése. Hidd el, nem lesz könnyű dolgod. Tényleg jobb, ha veszel egy másik coolert, például egy Spire WhisperRock III-at vagy FalconRock II-t, de ha több zsozsód van, akkor egy GlacialTech Silent Breeze II-re is benevezhetsz. Ezek mind nagyon halk és erős hűtők, és ha csak a felszerelési nehézség rettent vissza a komplett coolercserétől, akkor kérj segítséget, talán a PH!-n is akad olyan arc, aki önzetlenül elvégzi ezt neked, feltéve ha nem az ország legeldugottabb falujában élsz. -
ToBeY
nagyúr
hello vegyél valami Igloo hűtőt azok elég halkak és a hűtés teljesítményük is jó.
-
Wolskin
csendes tag
Sziasztok! Egy Spire super rock hűtó van a gépemben (A7V8X, 1900+) és iszonyú hangos (32dB). Ha veszek egy Whisper Rockot, annak a ventillátorát át tudom csavarozni a régi bordára? Hogy az ne kelljen megbojgatni?
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Thermaltake Versa T25
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Endorfy NAVIS F360 ARGB (Bontatlan)
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest