Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek vettem egy Hp Envy x360 15-öt, a nyári kiadást. Gyönyörű a gép, tök jó, de egy dolog idegesít: állandóan megy a ventilátor benne, túl hangos. Biosban a fan always on-t disable-re raktam, de semmi nem változott. Modernebb fajta uefi kezelőfelületet nem találok benne csak a régi bios felületet. viszont uefiből bootol a gép, legacy offon van, szóval nem teljesen értem. Van egy notebook fan controller nevű program, az én asus ux410esemet úgy lehalkította, hogy valami csoda, de a hp ventijét egyáltalán nem tudja szabályozni, bármit csinálok vele se fel,se le nem állítja. Nem értem ezt, van valami ötlet? Hogy a rákba halkítsam le? 33 fokos a proci, mégis pörög a venti, bőven elég lenne,ha pl 60 fok körül kapcsolna csak be. I5-7200U van benne amúgy, szerintem 60 fokig alig melegedne fel néha használat közben is. Csak integrált vga van a gépben amúgy, tehát dedikált vga-nak sem kell hűtés. Fel van rakva a HP cool sense,de kb semmit nem csinál az se, kikapcsolva és bekapcsolva is ugyan olyan hangos a gép. Légyszi,ha tudtok segítsetek, mert amúgy baromi jó lenne a gép! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Revolut
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest