Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Projektor topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
tsello
aktív tag
Megvettem egy hengerelt 90 centiset.
2300 pénzembe került de minden szépen korrektűl összeköthető.
Adatvesztés? Akkor nem árulnák annyira ezeket a kábeleket. -
dr_karcsika
tag
Nekem is 90cm-es van, nagytoronyház miatt és eddig nem vettem észre hogy bármi problémát okozott volna.
-
Obi-1
őstag
Van limitje. Lehet, hogy a 120 még jó, de mondjuk a másik szobába nem tudod kivezetni a vincsesztert... :DD
A Serial ATA előnyei közt szerepelt, hogy sokkal hosszabb SATA kábeleket lehet csinálni (bár így belegondolva tényleg minek). -
amargo
addikt
Nekem is nagy tornyom van.. ezért 90cm van kb, de nem biztos.. ezért most kinem húzom a házat és nem emxek rá.
megy minden egészen jól -
evola
senior tag
Sziasztok.
Ide kábel kapható tudomásom szerint 45,60,90cm-es hosszban.
Használtam 90centist is pár hónapig semmi gond nem volt vele.Az ára max 900ft .
Most 60cd Ata Csőkábelt használok a Dizájn,és a jobb légáramlás miatt.
Ezzel sincs semmi gondom.
Ezek a kábelek nagy Toronyházban vannak.
És kényelmesen felérnek az íróig,a dvd-ig,és a mobil rack-hez. -
Szeke
senior tag
Nekem is itt dolgozik a 90-es 80eres kábel minden gond nélkül.... Akinek nagy háza van, legfelül van drive, alaplap legalján van a csatlakozó, igencsak elkél a 90 centi, hogy ne kelljen kifeszíteni...
-
Kosh Naranek
tag
Zavar a 3,5-ös helyek és az 5.25-ös helyek között levő fémlemez igaz? :D Látod én ezért is adtam el a házat és vettem inkább TT-et. Ennek is vannak ugyan hibái, de mentes ettől a fémlemeztől.
Két megoldás van:
1. Szétszeded a középső slave csatlakozót és lentebb újra beleszúrod a szalagkábelbe. Így a master-slave csatik közötti távolság nagyobb lesz. Viszont nem tudom, hogy ez mennyiben fogja befolyásolni az adatbiztonságot (még nem csináltam ilyet).
2. Veszel egy olyan mobót, amin van Raid/SATA Raid vezérlő és a rendszer vinyót átteszed (akár önállóan is) a RAID vezérlőre. Az IDE vezérlő kábeleire pedig csak az 5.25-ös drive-ok (DVD/CDRW/Rack) kerülnek /én ezt a megoldást használom/. -
Keitaro
addikt
Az új 80 eresek lehetnek hosszabbak az árnyékolásuk miatt nem? Mármint 50nél hoszabbak, de én is biztos ami biztos alapon elvagyok a rövidebbel :)
-
tsello
aktív tag
Van egy Chieftec DA-01BD4 házam és szükségem lenne olyan IDE kábelra aminél a slave és master közötti rész a hosszú.
Ki milyen megoldást talált már erre a problémára?
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED TV topic
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Makulátlan hófehér Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49mm Natural Titanium Case with Blue/Bright Blue Trail Loop - M/L
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest