- Jól szellőző és átépíthető házakkal jelentkezett a Corsair
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lucky07
aktív tag
Sziasztok!
Nekem adott egy ASUS P5Q-DELUXE alaplap amit azért is választottam mert számomra egy régi álom volt és mert van rajta optikai ki menet.
Nos nekem van egy komoly Sony erősítöm ami mindent tud az égadta egy világon.
Ami azt jelenti hogy az erősítő közepén van egy szép kék led ami csak akkor villan fel vagyis akkor világol ha optikai kábelen meg kapja a maga kis jelét és gyönyörű szép hangot ad.
Az ASUS előtt volt egy ABIT AB9-PRO lapom amin ugyanígy volt optikai ki menet és ahogy csatlakoztattam az erősítővel és el índítottam egy avi filmet a kis led már kék is volt ami jelentette a számomra a hang minőségét.
És amikor megvettem a fent említett ASUS lapomat,na mondom király isteni hang minőség hisz ott az optikai kimenet.
És láss csodát hiába kötöttem össze az erősítőmmel a kék led nem ég és hangminőség NO.
Ez mitől lehet?Vmit rosszul csináltam?Kérem ha vki tud segítsen mert a hang miatt kicsit csalódott vok.
Új hozzászólás Aktív témák
Sony/Philips Digital Interconnect Format
- Jól szellőző és átépíthető házakkal jelentkezett a Corsair
- Milyen monitort vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Sony Playstation 5 Pro 2TB/ 36 hónap garancia
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest