Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI intézi a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
nem, az alaplapi belso csatlakozot. ha hatul lenne olyan, elegge boldog lennek de sajnos nincs, a manual szerint spdif csak azon a belso tuskes csatlakozon van, coax szot vagy mast nem emlit, pedig atneztem alaposan, meg a progijaval sem kapcsolhato at vmelyik hatlapon levo kimenet digitalisra. (3 lab, +5v, kihagyas, spdif_out es gnd)
kabelnel rendes tv-koaxra gondolsz? nem az van rajta, de mintha probaltam volna es az se lett volna jo. mindenesetre most nem vagyok biztos, inkabb megprobalom. jelenleg olyan arnyekolt rezkabel van rajta amit analog jelhez szokas hasznalni, mert az volt idehaza

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Sony/Philips Digital Interconnect Format
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- HP notebook topic
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest