Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rav3n1
csendes tag
Hi, remélem tudna nekem vki segíteni a problémámban.
Szóval a lényeg, olvasgattam már pár fórumot a PC->ERŐSÍTŐ összekötésével kapcsolatban, de eddig sajnos nem sok sikerre jutottam. Jelenleg egy Gygabyte GA-8N-SLI Pro-s alaplapon egy kemény Realtek AC97-ről megy a digitális jel az erősítőmbe koaxon keresztül. Na most PowerDVD le is adja digibe az 5.1-es jelet. Viszont semmi mással nem tudtam még rávenni az erősítőmet, hogy DIGITAL 5.1-et dobjon ki nekem PowerDVD-n kívül. A másik dolog, hogy egy PIONEER VSX-AX5-ös erősítőm van, ami sajnos nem 20 fillér volt, és arra lennék kíváncsi, hogy érdemes lenne-e vennem egy komoly hangkártyát (X-fi-t, vagy HDA X-Mystique,), ha jobb hangzást szeretnék elérni (nem mindtha így nem lenne elég gyönyörködtető), vagy ha digitálisan adom ki a jelet, akkor már csak az erősítőmön múlik a dolog? Számomra egy bizonyos THX-es logó miatt lenne szimpatikus az X-fi, mivel eddig a THX-ben nem csalódtam, de ha az én esetemben nem számít, akkor inkább hagyom. Amúgy mint lajikus, arra gondoltam, hogy a DTS, DD, és THX a komplett pl: CREATIVE-os hangrenszerek miatt kellenek egyeseknek, akik ilyesmi 5.1-el rendelkeznek, de ha nem jól gondolom, kérlek javítsatok ki !
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Sony/Philips Digital Interconnect Format
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASRock lapok általában
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest