Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsif
csendes tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Köszi a választ!
Ezeket a beállításokat én is így csináltam, de valószínűleg nekem is xp reinstall kellene, mert mint az eredeti hozzászólásomban is írtam, nem ismeri fel a powerdvd, h spdif kimenet is van a gépben (illetve rajta kívül...
), de mégis szól. A hangkártyának pedig csak full gagyi beállításai vannak, mint pl hangerő, meg milyen hangszóróra van csatlakoztatva, de spdif beállítási lehetőség abszolút nem csalható elő; mondjuk ez elég gyanús... de a legfurább az az, h mégis szól. Olyan az egész, mintha vmi downmix_to_stereopcm be lenne kapcsolva valahol, és én nem tudom kilőni... próbálkoztam a registryben is,. hátha megtalálom, de nem igazán sikerült. Amit adtak telepítőlemezt a cucchoz, azon meg egy ősrégi windvd, meg vmi ripper van, meg acrobat reader 0.1.... 
Új hozzászólás Aktív témák
Sony/Philips Digital Interconnect Format
- 3D nyomtatás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Eladó egy hibátlan állapotú Motorola razr 2022 8/256gb fekete készülék
- Eladó egy bontatlan Nintendo Switch Oled White Super Mario kiadás
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de mégis szól. A hangkártyának pedig csak full gagyi beállításai vannak, mint pl hangerő, meg milyen hangszóróra van csatlakoztatva, de spdif beállítási lehetőség abszolút nem csalható elő; mondjuk ez elég gyanús... de a legfurább az az, h mégis szól. Olyan az egész, mintha vmi downmix_to_stereopcm be lenne kapcsolva valahol, és én nem tudom kilőni... próbálkoztam a registryben is,. hátha megtalálom, de nem igazán sikerült. Amit adtak telepítőlemezt a cucchoz, azon meg egy ősrégi windvd, meg vmi ripper van, meg acrobat reader 0.1....