Hirdetés
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsif
csendes tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Köszi a választ!
Ezeket a beállításokat én is így csináltam, de valószínűleg nekem is xp reinstall kellene, mert mint az eredeti hozzászólásomban is írtam, nem ismeri fel a powerdvd, h spdif kimenet is van a gépben (illetve rajta kívül...
), de mégis szól. A hangkártyának pedig csak full gagyi beállításai vannak, mint pl hangerő, meg milyen hangszóróra van csatlakoztatva, de spdif beállítási lehetőség abszolút nem csalható elő; mondjuk ez elég gyanús... de a legfurább az az, h mégis szól. Olyan az egész, mintha vmi downmix_to_stereopcm be lenne kapcsolva valahol, és én nem tudom kilőni... próbálkoztam a registryben is,. hátha megtalálom, de nem igazán sikerült. Amit adtak telepítőlemezt a cucchoz, azon meg egy ősrégi windvd, meg vmi ripper van, meg acrobat reader 0.1.... 
Új hozzászólás Aktív témák
Sony/Philips Digital Interconnect Format
- Milyen autót vegyek?
- Plazma TV topic
- GL.iNet OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Tanuljunk angolul!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), de mégis szól. A hangkártyának pedig csak full gagyi beállításai vannak, mint pl hangerő, meg milyen hangszóróra van csatlakoztatva, de spdif beállítási lehetőség abszolút nem csalható elő; mondjuk ez elég gyanús... de a legfurább az az, h mégis szól. Olyan az egész, mintha vmi downmix_to_stereopcm be lenne kapcsolva valahol, és én nem tudom kilőni... próbálkoztam a registryben is,. hátha megtalálom, de nem igazán sikerült. Amit adtak telepítőlemezt a cucchoz, azon meg egy ősrégi windvd, meg vmi ripper van, meg acrobat reader 0.1....