Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsif
csendes tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Köszi a választ!
Ezeket a beállításokat én is így csináltam, de valószínűleg nekem is xp reinstall kellene, mert mint az eredeti hozzászólásomban is írtam, nem ismeri fel a powerdvd, h spdif kimenet is van a gépben (illetve rajta kívül...
), de mégis szól. A hangkártyának pedig csak full gagyi beállításai vannak, mint pl hangerő, meg milyen hangszóróra van csatlakoztatva, de spdif beállítási lehetőség abszolút nem csalható elő; mondjuk ez elég gyanús... de a legfurább az az, h mégis szól. Olyan az egész, mintha vmi downmix_to_stereopcm be lenne kapcsolva valahol, és én nem tudom kilőni... próbálkoztam a registryben is,. hátha megtalálom, de nem igazán sikerült. Amit adtak telepítőlemezt a cucchoz, azon meg egy ősrégi windvd, meg vmi ripper van, meg acrobat reader 0.1.... 
Új hozzászólás Aktív témák
Sony/Philips Digital Interconnect Format
- SSD kibeszélő
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Napelem
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Xbox Series X|S
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de mégis szól. A hangkártyának pedig csak full gagyi beállításai vannak, mint pl hangerő, meg milyen hangszóróra van csatlakoztatva, de spdif beállítási lehetőség abszolút nem csalható elő; mondjuk ez elég gyanús... de a legfurább az az, h mégis szól. Olyan az egész, mintha vmi downmix_to_stereopcm be lenne kapcsolva valahol, és én nem tudom kilőni... próbálkoztam a registryben is,. hátha megtalálom, de nem igazán sikerült. Amit adtak telepítőlemezt a cucchoz, azon meg egy ősrégi windvd, meg vmi ripper van, meg acrobat reader 0.1....