Új hozzászólás Aktív témák
-
atoka1
tag
Üdv!
Lehet, kicsit elhamarkodott kérdés, de próbálta már valaki életre kelteni az X-Fi ját windows 7 alatt? Mert én próbálkozom vele, minden sagédprogramja fel megy csak a driver nem, viszont eszközkezelőben ha driver frissítésre nyomok akkor a telepítő cd ről felismeri hogy ez sound blaster x-fi, de így is csak alapgőzzel működik a kártya, tehát center és a 2 front szól, se sub se háttérsugárzók. Persze tudom, hogy még nem adtak ki hozzá rendes drivert, de esetleg talált rá valaki megoldást vagy várjak még?
Atoka
-
atoka1
tag
Akkor most válaszolok az én általam feltett kérdés egyik részére
Átváltottam Game módba és lőn csoda EAX 5.0 is ki van pipálva, bocsássatok meg a tudatlanságomért
De hát saját hibáiból tanul az ember, legközelebb jobban visszaolvasgatok
De ettől függetlenül még mindíg nincs 24 bit a supported formats nál ez normális?
[ Szerkesztve ]
-
atoka1
tag
Megnéztem Everestel az Extreme Gamert, és arra lettem figyelmes, hogy DirectX Hang menüpont alatt csak EAX 3.0 -ig bepipálva. a 4.0 és 5.0 nincs. Továbbá a Creative System information programmal a Multimédia Wave Out Devices alatt, támogatott formátumoknál ezt találtam:
Supported formats:
- 11.025 kHz, mono, 8-bits
- 11.025 kHz, mono, 16-bits
- 11.025 kHz, stereo, 8-bits
- 11.025 kHz, stereo, 16-bits
- 22.05 kHz, mono, 8-bits
- 22.05 kHz, mono, 16-bits
- 22.05 kHz, stereo, 8-bits
- 22.05 kHz, stereo, 16-bits
- 44.1 kHz, mono, 8-bits
- 44.1 kHz, mono, 16-bits
- 44.1 kHz, stereo, 8-bits
- 44.1 kHz, stereo, 16-bits
- 48 kHz, mono, 8-bits
- 48 kHz, stereo, 8-bits
- 48 kHz, mono, 16-bits
- 48 kHz, stereo, 16-bits
- 96 kHz, mono, 8-bits
- 96 kHz, stereo, 8-bits
- 96 kHz, stereo, 16-bitsnyoma sincs 24 bit-nek!
Ez így jól van, csak akadékoskodom, vagy nálam hibádzik valami? Remélem nem hibás a kártya...
Légyszi nézzétek meg, hogy nálatok mit mutat.
Nálam XP SP3 van fönn, 2008augusztusi DirectX, X-FI driverek is a legfrissebbek, és a 4.60 as everestel néztem.
atoka
[ Szerkesztve ]
-
atoka1
tag
Tudja valaki, hogy van e arra lehetőség, hogy leteszteljem az EAX 5.0-t úgy hogy nem teszek fel játékot? Létezik ilyen program? Vagy esetleg melyik játék támogatja?
-
atoka1
tag
Üdv mindenkinek!
Vettem ma egy Extreme Gamert, feltelepült gond nélkül, megy frankón minden, olyan kérdésem lenne, hogy a PowerDVD vel megnyitott filmnél, nem írja ki a dts reklámot és kis x-fi ikonka sincs sehol, ez számít valamit, vagy ne foglalkozzak vele? Csak azért kérdezem mert anno az Audigy 4 nél, mindenhol tt volt, hogy 24 bit meg audigy 4 reklámka PowerDVD ben és Cod 4 ben, most ilyet nem látok sehol. De a cucc az szól rendesen.
atoka
-
atoka1
tag
Üdv mindenkinek!
Sajnos nincs tapasztalatom hangkártyák terén mert még alaplapival tolom egy régi videoton erősítő+hangszórók combóval és Szeptemberre be van tervezve egy új hangrendszer. Amiket így olvasgattam a szerintem nekem legmegfelelőbb kártya az Extreme Gamer lenne és ehhez egy Z-5500. A kérdésem a következő, ha Z-5500 at én optikai kábellel szeretném öszzekötni (mert ez ugye így digitális jel megy át, ha pedig a 3 kábeles megoldást választom akkor ugye analógot kapok) az X-FI vel akkor azon ugyanúgy rendesen 5.1 et kapok, és dts, dd rendesen átmegy rajta? Továbbá ha hátul elfoglalom az egyetlen mikrofon bemenetet, akkor az előlapi kivezetésen is működni fog a mikrofon rendesen? Mert ugye a Gameren van előlapi audio csatlakozó. Ezen kívül, a játékok is átjönnek optikai kábelen?
És ha esetleg nem jönne össze a Z-5500, akkor helyette valszeg egy Genius sw-hf 6000 lesz, és ugye ezt csak a 3 kábeles megoldással lehetne összekötni, akkor az előlapira dughatom a fülhalgatómat, úgy is működni fog?
Bocsi ha láma kérdéseket tettem fel, de még semmi tapasztalatom sincs ilyen téren és biztosra szeretnék menni.
A válaszokat előre is köszönöm!
atoka
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen mosógépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Path of Exile 2
- Steam topic
- OLED TV topic