Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
PrinceHerceg #9770 üzenetére
Akkor az nem lesz rossz, úgy vélem!
Köszi!
-
PAtr0n
addikt
válasz
PrinceHerceg #9758 üzenetére
116dB SNR? Ezt mire kell érteni?
Sajnos csak 2 ünnep közt jön meg a kari, a fejes már megvan, most már csak sok-sok flac zenét kell leszedni a zenei orgazmushoz -
PAtr0n
addikt
válasz
PrinceHerceg #9750 üzenetére
DX
-
PAtr0n
addikt
válasz
PrinceHerceg #9747 üzenetére
Igazából utánaolvastam a gamer-nek, és a xonarnak ami sajnos sokmindenben kenterbe veri a gamert. Ami elég lényeges hibája a gamer-nek az a frequency response, elég durván ugrál a decibel különböző frekvenciákon (a xonar szinte semmit, alig mérhető).
Többi dologban nagyon jól szerepel, de sajnos ez 1 hiba elugrasztott a vásárlástól, és főképp azért, mert javarészt zenére kell a kari, nem játékra (ahol nem is lenne annyira feltűnő a hibája). Nekem ennyi plusz árat megér a Xonar, sokszor úgy sem cserélgetek hangkarit -
PAtr0n
addikt
válasz
PrinceHerceg #9740 üzenetére
Szia!
Szóval azt mondod, lepipálja hangzásban, és hangerőben egyaránt? A cél a még tisztább hangzás, és picivel nagyobb hangerő! Mi az ami még a ettől a hangkártyánál is jobb?
-
PAtr0n
addikt
Sziasztok!
Nemsokára megajándékozom magam egy Sennheiser HD555-ös fejessel, és gondolkoztam rajta, hogy a még tökéletesebb hangzás érdekében lecserélem a jelenlegi hangkártyámat is, bár nem tudom megérné e, ezért is jöttem ide.
A szóban forgó hangkari, egy Audigy 2 ZS, ami eddig kifogástalanul működött, nagyon meg vagyok vele elégedve, egyedül talán a hangereje nem valami jó, de ez legyen a legkevesebb.
Szerintetek megérné lecserélni egy Extreme Gamer hangkarira? Hallani fogok különbséget az SH HD555-össel?
Főleg zenét hallgatok, eléggé kifinomult a hallásom ha zene és zene közt kell különbséget tenni, na meg elég sokat játszok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest