Új hozzászólás Aktív témák
-
lean
aktív tag
válasz Ferdzsoo #6156 üzenetére
nem akarok senkit, se rá se lebeszélni a PCI-E-re(ról).
én semmilyen hallható zajt nem hallok (ettől függetlenül lehet h zajos(abb), mint a sima PCI), pedig vagy 2 centire van a hangkari a vga-tól, és analógon hallgatom.
mondjuk én valamennyire kényszerhelyzetben voltam, mert csak PCI-E szabad helyem volt, mert a VGA hűtő (Twin Turbo) lefedi a sima PCI-okat (780G mATX lap).[ Szerkesztve ]
no cross no crown
-
Oliverda
félisten
válasz Ferdzsoo #5936 üzenetére
Tudásban szerintem annyi a különbség hogy a Titanium már alapfelállásban támogatja a Dolby Live-ot a Music-hoz pedig meg kell venni a liszenszet durván 1000 forintért. EAX-et mindkettő támogat hardveresen egészen 5.0-ig. Amúgy ránézésre a Titanium egy kicsit spórolósabb kiadás. Kíváncsi lennék egy analóg kimeneteket összehasonlító tesztre. Gyanítom hogy ott a Music lenne a jobb.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
-
audi100td
nagyúr
-
fordfairlane
veterán
válasz Ferdzsoo #5749 üzenetére
Musicból egyféle van, Gamerből kettő. A Gamereken digitális optikai kimenet van, a Musicon koax. Ezen táblázat szerint a Music alapból képes a Dolby és DTS dekódolásra, a Gamer nem.
Az olcsóbbik Gamer félmagas panelra épül, nem aranyozottak a csatlakozói. A drágább Gamer kinézetre olyan mint a Music, aranyozott csatlakozók, de van rajta plussz x-ram. Musicot nem nagyon árulnak már.
x gon' give it to ya
-
Beowulf_78
addikt
válasz Ferdzsoo #5745 üzenetére
Nekem Fatal1ty Gamer-em van. Az elején voltak gondok Vista alatt, de már jó ideje nincs driver problémám.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
fordfairlane
veterán
válasz Ferdzsoo #5745 üzenetére
Szerintem van, bár nincs tapasztalatom, a jövő hét folyamán érkezik az első X-fi kártyám. Az USB-s változat bizonyára az Xtreme audio-hoz hasonló lehet, CA0106 chippel, amelyik tkp. egy Audigy SE vagy Sound Blaster Live! 7.1 24bit. Az EAX 5 biztos, hogy csak szoftveresen van megoldva ennél, meg még ki tudja, mi.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
Új hozzászólás Aktív témák
- Project ColdWar - Wargaming
- Redmi Note 7 - nota bene
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- Vegance Rgd DDR5 Memory 4x16Gb EXPO
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
- iiyama Prolite B2483HS Hangszórós 24" monitor HDMIvel 1év garanciával
- Samsung A22 5G 128 G
- Samsung Tab S8 Ultra 8/128GB,Újszerű, Wi-Fi, Dobozával, Garanciával!
- MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24GB GDDR6X - 0km-es videokártya eladó beszámítással is
- Szép állapotban fennmaradt Asus UX31A ultrabook i7 jó akku w11..
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest