Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musicking
aktív tag
válasz
kriszpontaz #13479 üzenetére
Nyomtam egy pár órás tesztet a 'final' win10 enterprise-al, a drivercsomagból a volum epanelt és az auto mod switcert is felraktam. Azt nem tudom hogy ennek köszönhető-e de újraindításkor megmaradtak az előzőleg beálíltott módok. Egyszer indult game mode-al de akkro eg yáramingadozásnak köszönhetően lekapcsolt a gép, gondolom mentett adat hiányában ezt töltötte be, hagot sem adott amíg nem történt egy mode váltás.
Alap esetben az altatás-ébresztés problémanetes, viszont lejátszók esetén akadtak problémák. Ha zenelejátszás közben meg az altatás-ébresztés után akkor Aimp a wasapi-push event pluginnal a lejátszó lefagy, bezárás-újboli megnyitás után normálisan működik. A winamp esetében a wumpus openal plugin nem tetszik a 10esnek, ébredés után szintén lefagyott lejátszó, és rá kellett tolni pár kényszerített bezárást hogy minden modulja befejezze a megszakadt műveletet, csak plugin oda-vissza váltással lehett folytatni a lejátszást. Direksound vagy ASIO4ALL v2-es pluginnal tökéletesen működöt mindkét lejátszó, ébresztés után hangproblémák nélkül folytatódik a lejátszás.
Ettől függetlenül rá fog férni a 10esre az augusztusi nagy javítócsomag, mert pár óra használat után a tálca egyes funkciói inaktívak lettek így csak parancssorból tudtam elérni egyes funciókat, az értesítési terület beállítási felületét sehogyan se lehett elővarázsolni, sose volt ilyen problémám a korábban tesztelt build esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Fűnyíró topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest