Új hozzászólás Aktív témák
-
szana8
tag
Sziasztok,
Egy elég érdekes problémával állok szemben. Van egy Sony Xe8505 Tv és egy XF9000-es soundbar. ARC-n összekötve. Viszont néha eldobja a hangot. Akár TV adást nézünk akár HDMI vagy Netflix. Csatorna váltás után vagy a film megállítás újraindítás után megy rendesen. Amit észrevettem, hogy ha a szobában le illetve felkapcsolom a villanyt akkor jelentkezik ez a hiba nagy részben. Panel ház tehát alu vezetékek. Amire gondolok, hogy esetleg valami kötés nem teljesen 100-as már és kapcsolásnál okoz valamiféle interferenciát. De ez csak találgatás. Próbáltam már factory reset-et de semmi eredmény. Még garis a soundbar de sztem ezzel a hibával elhajtanak. Mit gondoltok?
Üdv, -
szana8
tag
Sziasztok,
Soundbar-t szeretnék venni. Egy Sony KD-55XE8505 TV-hez. Tudnátok ajánlani valamit olyan 100k-ig (+- 20%) amit érdemes lenne megvenni. Ha lehet olyan kellene ami megbírkózik a különböző 5.1, 7.1 formátumokkal illetve Bravia Sync kompatibilis.
Köszönöm,
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest