Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AL

addikt

válasz Xezs #6353 üzenetére

Szia ! A HDMI kábellel összekötött eszközeimnél Nekem is voltak, vannak hasonló problémáim. Szerintem nem a kábellel van hiba, hanem egyszerűen a TV vezérlés, a túlbonyolított rendszer a hibás.
    Én már cseréltem le erősítőt és más készülékeket is hasonló problémák miatt, de mindegy, időnként előjönnek hasonló hibák.
    Természetesen nálam is mindig azt mondták, hogy ilyen problémáról nem hallottak ( ez egy betanult szöveg minden szervizben és ügyfélszolgálatnál ) a másik készülék a hibás, mert nem kompatibilis. Nálam legtöbbször az volt a probléma, hogy a AV csatornára váltáskor időnként nem volt hang, vagy kép. Azóta már másik TV van az erősítő helyett hangprojektor és új kábelek mégis időnként előjön ( sokkal ritkábban, mint az előző gépeknél, de van ). Én is ilyenkor kikapcsolom a hangprojektort, majd vissza és megoldódik a probléma. Én a két készülék közötti minden vezérlést kikapcsoltam ( nem kapcsolják ki - be egymást , stb ) mégis van időnként hiba. Ha nem jön sűrűn elő nem kell vele foglalkozni ( szerintem ). Üdv.

• peti85

senior tag

válasz Xezs #6353 üzenetére

Pedig nagyon mást nem tudsz csinálni. Ha van egy HDMI kábeled még otthon, akkor semmiből sem áll kipróbálni. Beállítás nem lehet, mert akkor soha nem működne. Szoftveres hiba nem valószínű, mert talán már javították volna (persze ha tudnak róla). Marad a HDMI kábel amivel tudsz próbálkozni. Lehet hogy kontakt hibás. Persze akkor valószínűleg nem működne utána ki-bekapcsolás után sem, de sok veszíteni valód semmiképpen sincs.

Új hozzászólás Aktív témák