Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
Szia ! A HDMI kábellel összekötött eszközeimnél Nekem is voltak, vannak hasonló problémáim. Szerintem nem a kábellel van hiba, hanem egyszerűen a TV vezérlés, a túlbonyolított rendszer a hibás.
Én már cseréltem le erősítőt és más készülékeket is hasonló problémák miatt, de mindegy, időnként előjönnek hasonló hibák.
Természetesen nálam is mindig azt mondták, hogy ilyen problémáról nem hallottak ( ez egy betanult szöveg minden szervizben és ügyfélszolgálatnál ) a másik készülék a hibás, mert nem kompatibilis. Nálam legtöbbször az volt a probléma, hogy a AV csatornára váltáskor időnként nem volt hang, vagy kép. Azóta már másik TV van az erősítő helyett hangprojektor és új kábelek mégis időnként előjön ( sokkal ritkábban, mint az előző gépeknél, de van ). Én is ilyenkor kikapcsolom a hangprojektort, majd vissza és megoldódik a probléma. Én a két készülék közötti minden vezérlést kikapcsoltam ( nem kapcsolják ki - be egymást , stb ) mégis van időnként hiba. Ha nem jön sűrűn elő nem kell vele foglalkozni ( szerintem ). Üdv. -
peti85
senior tag
Pedig nagyon mást nem tudsz csinálni. Ha van egy HDMI kábeled még otthon, akkor semmiből sem áll kipróbálni. Beállítás nem lehet, mert akkor soha nem működne. Szoftveres hiba nem valószínű, mert talán már javították volna (persze ha tudnak róla). Marad a HDMI kábel amivel tudsz próbálkozni. Lehet hogy kontakt hibás. Persze akkor valószínűleg nem működne utána ki-bekapcsolás után sem, de sok veszíteni valód semmiképpen sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest