- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
petimbo #13267 üzenetére
Na, külön megnéztem a zenét ezzel [link], mert azt tudom, hogy filmeknél általában 21-22-ig megy maximum a hangerő, de nekem nem nagyon járt még 25 felett zenénél sem csak azt ritkábban hallgatok. Arra céloztam, hogy ha ennyire üt, lehet, hogy azért az érezhetően olcsóbb típus is elég lett volna teljesítmény szempontból
Az Atmos meg, mint feature... mikor relatíve gyorsan beruháztam csak halványan ismertem az Atmos-t, de azóta több megerősítést kaptam, hogy soundbar-nál nem igazán éri meg a felárat (esetleg, ha jóval drágábban felsőbb kategóriára költesz). Csak dedikált hangszórós Atmos-os rendszert hallottam párszor, ott volt releváns különbség, de soundbar-ost még nem, elfogadtam a tapasztaltabbak véleményét. Esetleg majd írd meg az önigazolás-szűrőt lehetőleg minimálra tekerve, hogy ténylegesen mit érzékelsz, igazuk van-e. De már valahol mindegy, ott van, leld örömödet benne
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Le Mans Ultimate
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netfone
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó keveset használt Rode NT-USB+ mikrofon
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- Apple AirPods 3 dobozos megkímélt jótállással!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest