Hirdetés
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit kinéztem a Corvinos sörfesztre is. Nem rossz de nem volt túl sok ember amikor mi délután ott voltunk. Mondjuk már nekem is kicsit sok volt mert rövid időn belül ez a 3. sörös rendeyvény. Kicsit jobban tologathatták volna ezeket időben mert aztán meg x hónapig nincs semmi utanna.
Kölesest persze innom kellett mert az szerintem szuper sör. Grabancot próbáltam még de az nekem kicsit túl keserű volt. A Primatorból a szüretlen világos szintén jó szvsz.Átnéztünk a Sport 7 nevű helyre utánna ami annyiból említésre méltó hogy van 3 asztaluk ami saját sörcsappal rendelkezik tehát magadnak csapolhatod a sört. Érdemes kipróbálni jó móka. Soproni volt ha jól emlékszem de talán lehet más sört is kérni.
Ezután egy sör a Beer Bier-ben befejezésnek. Ez még mindig nagyon jó hely szerintem. Sajnos nem nagyon voltak vendégek rajtunk kívül remélem azért jól megy a bolt mert szuper söreik vannak.
Holnap este pedig irány az Oktoberfest végre 4 nap kikapcsolódás már alig várom
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest