- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Apple notebookok
- Milyen processzort vegyek?
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Egér probléma
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
senior tag
Sziasztok!
Nem rég kaptam rá a sörökre, és mostanában tájékozódok, hogy mit hol érdemes kipróbálni.
Alapvetően nem szoktam sörözni, de néhány évvel ezelőtt Ausztriában jártam, és a salzburgi Stiegl nagyon megfogott.
Aztán mostanában elkezdtem nézni Winkler sörös csatornáját és rászoktam, hogy esténként kipróbálok valamilyen különleges sört.
A minap megvettem a Lidl EnglishAle sörválogatását, amiből már kettő üveg le is csúszott.
Tegnap pőedig vettem a Metro-ban egy belga sört, bár nem vagyok oda a belga sörökért: Piraat ->ettől whiskys jegyekre számítok.Azt vettem észre, hogy inkább az angol ale-ek jönnek be jobban, és akkor itt jön a kérdés:
Tudtok ajánlani olyan sört, amit mindenképpen érdemes kipróbálni a mostani Lidl/Tesco/Auchan/Metro kínálatból? Esetleg netes rendelés is szóba jöhet.+1: Csiky krémsört nem tudjátok hol lehet kapni?
[ Szerkesztve ]
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest