Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem rég kaptam rá a sörökre, és mostanában tájékozódok, hogy mit hol érdemes kipróbálni.
Alapvetően nem szoktam sörözni, de néhány évvel ezelőtt Ausztriában jártam, és a salzburgi Stiegl nagyon megfogott.
Aztán mostanában elkezdtem nézni Winkler sörös csatornáját és rászoktam, hogy esténként kipróbálok valamilyen különleges sört.
A minap megvettem a Lidl EnglishAle sörválogatását, amiből már kettő üveg le is csúszott.
Tegnap pőedig vettem a Metro-ban egy belga sört, bár nem vagyok oda a belga sörökért: Piraat ->ettől whiskys jegyekre számítok.Azt vettem észre, hogy inkább az angol ale-ek jönnek be jobban, és akkor itt jön a kérdés:
Tudtok ajánlani olyan sört, amit mindenképpen érdemes kipróbálni a mostani Lidl/Tesco/Auchan/Metro kínálatból? Esetleg netes rendelés is szóba jöhet.+1: Csiky krémsört nem tudjátok hol lehet kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256 GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest