Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
Alapos tesztelés köszönet érte, az összehasonlító fotókért külön
A készülék kifejezetten tetszik, elegáns egyedi, a belbecs is hozza a szintet. Az nyúlánk forma viszont bármennyire is tetszetős, nekem nagyon nem jött be a gyakorlatban. -
Hallosz
senior tag
Pici segítséget szeretnék kérni. Telekommal milyen a térerő, milyen a telefonálási hangminőség, tud-e wi-fi és VoLTE hívást, a hívási előzményekben van-e kereső, SMS kézbesítési visszajelzést tud-e? (a tesztben nem találtam erről infót)
Előre is köszönöm -
Hallosz
senior tag
Az egy napot nálam lévő készülékről az a tapasztalatom, hogy térerőben gyengébb mint a Samu S23.
- 5 V GSM térerő 33 asu
- S23 GSM térerő 42 asu
Telekom fizikai dual simmel, majd felcserélve a kártyákat ugyan ez az eredmény.
A telefonálásási hang a készüléken visszafogott, többször vissza kellett kérdeznem. Illetve a hívott fél jelezte, hogy szakadozik a vonal.
Normál megvilágítású zárt térben néhány fotót lőttem, megnéztem, többet nem is vettem elő fotózásra, ez nagyon vérszegény.
A rendszer viszont piszok jó, akadásmentes szép. Csak telefonálni és fotózni ne kelljen...
Ez így szerintem a feketepénteki, 340.000 Ft árat sem éri meg, max 200.000 HUF. A 410.000 még viccnek is bántó. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 128GB white/fehér - 36 hónap gyári garancia + tokok + üvegfólia
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- IPhone 15Pro max 256GB gyári független 2025.07.11 Apple jótállás.
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO 128GB gyári független szép állapotban GARANCIA: 1hónap DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest