Hirdetés
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fusion Pro 4 Wired Xbox kontroller teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Extrém tuning: már 12,6 GHz felett hasítunk DDR5 RAM-mal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolal
senior tag
Szuper készülék, vastag árazás, fájó hiányok, indokolatlan: ajánlott plecsni, inkább egy tetszett illett volna rá. Összeségében rendben van. Nem lesz tucat termék, de Sony mikor volt az?
A kérdés költői.Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
lolal
senior tag
-
lolal
senior tag
Szerintem ha már ennyi pénzbe gondolkodsz és droidban akkor vegyél egy Pixelt. Hivatalosan is jön rá folyamatosan minden. Nem kell barkácsolni mindenféle főzött dzsunkával, aztán úszni a bugtengerben, mindamellett az sem utolsó szempont hogy ha telefonon bankolsz ott azért az adatait viszonylagos biztonságot élveznek, míg bármilyen tákmány roomnál ez nem feltétlen mondható el.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 128GB white/fehér - 36 hónap gyári garancia + tokok + üvegfólia
- 15 pro max white titanium 256gb,media markt, 2027 ig gari
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO 128GB gyári független szép állapotban GARANCIA: 1hónap DEÁK TÉRNÉL
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest