Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
- Extrém tuning: már 12,6 GHz felett hasítunk DDR5 RAM-mal
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a zoom kamera annyira nem hiányozna, viszont egy jobb makró megoldást szívesebben látnék. Kicsit sajnálom, hogy a kis tesó nem kapta meg az érdes hátlapot meg a bemart keretet mert zseniális az 1 V-ön szerintem. Egyértelműen megérdemli az Ajánlott plecsnit, mert droidos fronton meg van a helye azzal, hogy nem állt be a sorba és mai napig vannak funkciók amiket más szinte már nem is kínál.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
válasz Knight666 #59 üzenetére
Egyetértek, hogy hihetetlen hülye elnevezéseket tud adni a Sony, de kb. minden termékük esetén. Rohadt jók a fej- és fülhallgatóik, de aki nincs kicsit képben az azt sem tudja melyik melyik...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
-
-
A jack csatlakozó az audió eszközökhöz lett kitalálva, nem véletlenül olyan a kialakítása amilyen. Volt Note10-em amin nem volt, cserébe adtak mellé egy olyan fülest ami USB-s volt, amivel mindaddig nem volt különösebben gond amíg patent volt a csatlakozás, de ez sajnos elég rövid időn belül (kb. 3hónap) megváltozott és ahogy mozgott a csatlakozó úgy szakadozott a zene is. A 3,5-es csatlakozóba dughatsz külső mikrofont is amíg az USB-t másra használod.
Igen az SD kártyára gondoltam, de nem az appokat tenném rá hanem a média tartalmakat. Ez leginkább terepen, ahol nincs jó mobilnet vagy Wifi jöhet jól pl. Ráadásul a Sony-nál nem kell simtűvel zsonglőrködni, hogy ki tudd nyitni a tálcát. Az Alpha kamerával párosítva hamar fogynak a GB-ok, az online tárhely elérése meg elég változékony, instabil.
Az értesítő LED nekem is hiányzik az V-ből a III után.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest