Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
Igen.En mar jo par eve elofizeto vagyok ott is.Most a xiaom 13-at hoztam ki 186-ert 300 helyett,legmagasabb csomagban vagyok,ennyi kedvezmenyt adott.Igaz egy honap utan el is adtam ugyan ennyiert (kollegamet elloptak igy ezt megvette tolem) .Most kifizetem majd a maradekot es kihozom ezt a sony-t.Ugy is ez volt a korabbi terv
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
asr27
tag
Én is ezért nem vettem meg. Mivel nincs a Yettelnél előfizum, így ki akarták velem fizettetni a liastaár 40%-át, plusz a 105 ezer kezdőrészletet.
Azaz kb 400 ezret.
Borzalmas! Ennyi erővel majdnem ugyanott lennék, mint ha emag-ról megrendelném 560 ezerért.
Nyilván azért venne az ember részletre telefont, mert nincs fölösleges 420 ezre egyben, amit telefonra szeretne szánni. De ha nem kell nekik az előfizu akkor legyenek csak.... Imádkozok, hogy mégis bekerüljön a Telekomhoz. -
veterán
Azt azért nem is írtam, mert a legtöbb márkánál így van, emellett nekem speciel van QC / PD töltőm is már itthon az OP WARP-ok mellett, illetve aki ilyen telefont néz, annak nem tétel már ez a kis plusz.
Baseus PD töltői nem rosszak, kábellel együtt megvagy egy tízesből, én például ASUS Zenbookot töltök vele 65 wattal.
[ Szerkesztve ]
AlzaPlus 20%-os kevezmény: oDzvmdCFuyxk
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vicces képek
- SSD kibeszélő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest