Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
applause
aktív tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Drivert kellene megnézni, hátha nem rakta fel, vagy rosszat.
-
applause
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Megcsináltam azt is, de a bios nem látja az eszközt. A w10 látja az eszközöket, aa bios nem, ígyy bootolni semk tudok.
-
applause
aktív tag
Raktam a gépbe a DVD helyére egy optibay-t SSD-vel. Hogy kell, vagy mit kell állítani a bios-on, hogy felismerje az SSD-t. A biosban nem látszik, az W10 azonban látja és kezeli is. Bootolni szeretnék róla, de amíg a bios nem látja addig nem lehetséges.
Mondjon valaki okosságot. -
applause
aktív tag
-
applause
aktív tag
Jött valami frissítés a W8.1-re és a IE elkezdett fagyni. Meguntam és frissítettem w10-re. Minden zökkenő mentesen ment, működnek a programjaim. Hardveresen egy hiányt találtam, nem működik a stamina/speed kapcsoló. speed állásban van.
-
applause
aktív tag
A windows 10-es frissítésről van-e már valakinek tapasztalata, nekem a Microsoft azt írja, hogy vizsgálják a gépet és értesítenek mikor telepíthetem.
-
applause
aktív tag
A Sony VAIO személyi számítógépek vonatkozásában folyamatban van a Windows 10-re való frissítést lehetővé tevő eljárás kidolgozása – a szükséges illesztőprogramok és szoftverek készítésével együtt* – a 2012 októbere után megjelent kompatibilis modellekhez (amelyek előtelepített Windows 8 vagy Windows 8.1 operációs rendszerrel kerültek forgalomba). Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Sony jelenleg nem tervez sem frissítési eljárást, sem illesztőprogramokat és segédprogramokat biztosítani a régebbi modellekhez, amelyek Windows 7 rendszerrel vagy a Windows régebbi verzióival kerültek forgalomba.
Szóval az alig kicsivel több mint kétéves gépek levannnak ....
-
applause
aktív tag
válasz
Gyurepszt
üzenetére
A Sony szempontjából a magyar piac mindig is periféria volt nagysága miatt. A bejövő eszközök általában lebutítottak voltak, vagy nem a teljes szortiment. Ez meglátszik a hazai termékpalettájukon, összehasonlításkén az USA honlapjukkal, ott Te tudod a gép konfigját összeállítani. Vagy példaként az én gépem csak ezüstben volt kapható és bizonyos dolgokat 3G kihagytak belőle.
-
applause
aktív tag
Megbolondult a Vaiom. Eltünt belőle a WiFi kapcsolat. Az eszközkezelő látja, de úgy érzékeli, hogy ki van kapcsolva. Semmire sem reagál.
A megoldás, hátha jó lesz valakinek. Akksi ki kb 1 percre és jó lett. -
applause
aktív tag
Aki akar w8.1-t telepíteni akkor itt 679 lap 6783 hozzászólásban [link] van leírva.
Drivereket is le lehet tölteni bizonyos ideig. -
applause
aktív tag
Én úgy tudom a vaio-ban csak sata 2 van engedélyezve a biosban. Hiába tudja a chipset a 3-ast, azt kikapcsolták. Legalább is az enyémben így van. (megj.: korábbi biosában engedélyezve volt, de ütközött valamivel). A csatlakozók tekintetében szerintem egyforma a 2-3-as. Én 120GB SSD-t használok a HDD helyett és sata 2 mellett tudja a maximális sebességét az SSD-nek.
-
applause
aktív tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
De le tudom, de utálom amikor a gyatra Sony support helyett nekem kell összeszedni a drivereket.
-
applause
aktív tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Nem.
-
applause
aktív tag
Üdv.
Van-e a fórumban benfentes Sony Vaios.
Ha igen kérdésem lenne hozzá, hogy mikor frissítik a drivereket, alkalmazásokat W8.1-re. Az USA honlapon már van fent frissítés. -
applause
aktív tag
Üdv.
Valaki próbálkozott-e már a W8.1 telepítésével?Másik. W7 UPGRADE-t W8.1-re a W8-as módszerével meg lehet-e csinálni.
-
applause
aktív tag
válasz
Hektor_Man
üzenetére
Korábban már volt szó róla.
Telepítési hiba, ISBUtility nem lett jól telepítve. Meg kellene próbálni msconfigban az ISBMgr.exe futását leállítani és letiltani átmenetileg, míg javításra nem kerül.
-
applause
aktív tag
válasz
DarkChild
üzenetére
Ezt direkt a SE tipushoz készítették, csak drága 55-60$ körül jönne ki szállítással + még az itthoni költségek.
A átszerelés nem gond, videó is van az oldalon róla.
Ennek a cégnek van német weblapja is, de ott még rémísztőbb árak vannak. Sajnos ott nincs fent ez a fiók. -
applause
aktív tag
Azt hiszem megtalaláltam a web kamera működésének hibáját.
Először azt mondom, hogy a W8 indításakor rosszul olvassa ki a biost,illetve belepiszkál. Ez megnyilvánul abba, hogy hidegindításkor a bekapcsolt NumLk-t kikapcsolja és a fene tudja mit csinál még.
Az eredmény, hogy a NumLk-t be kell kapcsolni és a web kamerát vagy felismeri, vagy nem. Ez késöbb általában eldobja.
A hiba megszüntetése áldozattal jár mivel ki kell kapcsolni (pipát kivenni) az energiagazdálkodás/főkapcsoló beáll./gyors rendszerindítást.
Ezután egy biosba való belépés,resetelés és F10-es mentés után,már úgy bootol mint a W7 és nincs probléma a web kamera működik.
Én három napja csináltam meg és azóta jó. Lényeges a bios resetelése, vagy módosítani benne valamit.
Jó lenne, ha valakinek ilyen problémája van, kipróbálná és beszámolna róla. -
applause
aktív tag
Én úgy tudom, hogy ha újraindítod a W8-at akkor nem használja a fast BOOT-t. Ez esetben a bootoláskor van annyi idő, hogy a fuknciógombal F2 be tudj lépni a biosba. A fastboot a W8-ban kikapcsolható, de így nem tudom, hogy melyik részen, de már találkoztam vele a kutakodás során. Esetleg a súgót kellene megnézni.
-
applause
aktív tag
A WiFi frissítés nálam gondot okoz, összeakad a bluetooth-tal. Telepítés után a proci szinte 100%-on pörög, a venti süvít. Ha kikapcsolom a BT-t akkor normális a működés. Kétszer is kipróbáltam. Mivel BT egeret használok, így hanyagolom a frissítést, mely amúgy sem indokolt mert ezen a részen nincs probléma.
-
applause
aktív tag
Megjelent a supportban a VGA és WiFi windows 8-as drivere. Újra felraktam a W8-t, de sok változás nem történt a működésben, egyes hibák megmaradtak.
A webkamera egy darabig működött,utána ismeretlen hardver lett. Úgy lehet előcsalogatni, hogy bios-ba belépek, betöltöm a default beállításokat, majd F10. Ezután egy darabig jó, majd lehet kezdeni elölről. Remélem a Sony előbb utóbb javítja.
Az új 9.1.0.0 VGA driverrel működik a STAMINA/SPEED váltás. A desktopos IE akad ki stamina módban, kiirja, hogy működése leáll, újratölti ekkor már jó. Sikerült megoldani ezt a problémát azzal, hogy az eredeti W8-as driver atiuxpag.dll fájljával felülírtam az új driver azonos fájlját a W/SysWOW64 mappában. Így ezidáig ezzel jól működik.
A sok telepítgetést megunva, kiírtam ghost-tal mindkét op. rendszer lemezképét USB-s HDD-re, így kb 20-25 perc alatt tudok váltani, illetve ha elcseszek valamit visszatölteni.
Írtam a supportnak is, de még nem válaszoltak. -
applause
aktív tag
A recovery partíciót a Sony W7 telepítő hozza létre a későbbi helyreállításhoz. Telepítéskor megkérdezi a W7, hogy miként akarod telepíteni kb. 18GB vagy 1,5GB + ami a lemezen szabadon marad. Ezeket a particiókat nem tudod törölni windows alól, csak segédprogrammal, vagy DOS alól. A 100MB particiót a Windows hozza létre.
Összegezve ennek a particiónak semmi köze az SSD-hez. -
applause
aktív tag
válasz
DarkChild
üzenetére
Nem az AHCI mód befolyásolja a sebességet, hanem a sataII. A Sony a biosban nem engedélyezi a sataIII működését, annak ellenére, hogy a chipset képes lenne rá. Sata mód a biosban raid-ra van állítva. Mivel a sataII 3GBs kapacitású, ezért ha a SSD 280MBs sebességet éri el az jó. SataIII esetében lenne ez az érték kb. 560MBs. W7 és W8 op. rendszer alatt minden funkció (pl.trim) működik raid beállításnál is. Az AHCI inkább asztali gépekhez kell, pl. az üzem közbeni HDD leválasztás, a HDD fájl szervezés a gyorsabb adateléréshez, ami ugye SSD-nél nem érdekes.
-
applause
aktív tag
Egyelőre letettem a W8 használatárol. Visszatértem a W7-re. Jelenleg, esetemben megoldatlan driver problémák jelentkeztek. A Sony support pedig csak általánosságokkal segített, ha azt segítségnek lehet venni.
Főbb problémáim:
A VGA átváltása (stamina/speed) a telepített driverrel nem működött. A régiónkban nem publikus driver ezt megoldotta, de ennek flash lejátszási gondjai voltak.
Az USB webcamera időközönként eltünt, ismeretlen hardver lett belőle, de drivert nem talált hozzá. Ilyenkor a leállítás, bekapcsolás segített. Ez is driver probláma lehetett, mert amikor ez előfordult akkor a külső Usb-s adattárolóval is küszködött.
A rendszert többször ujratelepítettem, meguntam. Majd jövőre ismét megpróbálom. -
applause
aktív tag
-
applause
aktív tag
válasz
DarkChild
üzenetére
Örölök neki, hogy sikeres voltál. Az enyém is jó, ma ujra raktam amiatt, hogy a stamina módban az IE ujraidul a flash miatt ha letiltom nincs hiba. A atiuxpag.dll-l van valami, az akasztja meg. Speed módban nem jelentkezik. Sajnos az ujrarakás után is jelentkezik.
Te melyik ATI drivert raktad fel?
Mentés lemezt nem hiszem, hogy lehet csinálni. Én a Ghost15 használom erre a célra. Ezzel a SSD-t mentem le. -
applause
aktív tag
válasz
DarkChild
üzenetére
Működik minden mint a W7-ben, a stamina is.
Az ATI driver verziója 9.1.0.0.
Egy gond még jelentkezik ha stamina állásban van az IE néha leáll és újra indul. Ha speed állásban van nem csinálja. Néztem a hibát, valami ATI***.dll nem tetszik neki, holott ugyebár az ATI VGA ki van kapcsolva stamina módnál. Majd utánanézek, hátha csak ATI driverhiba lesz. -
applause
aktív tag
-
applause
aktív tag
válasz
DarkChild
üzenetére
Kicsit elkapkodtam a dolgot és már felülírtam az OP-t. Upgrade-m a Sony előírásai szerint és így is jelentkezett a akkuhiba.
Találtam Indiai Sony oldalán egy programot "VAIO Update for Windows 8 Upgrade".
VUforWin8Upg.exe
Menet:
Uninstall Vaio Care, Vaio Update, Arcsoft Effects, majd telepiteni a fenti programot. Ez két menetben letölt frissítéseket amelyek törölnek bizonyos dolgokat.
Ez után fel kell nyomni a W8-t, de nem tiszta telepítéssel.
Település után el kellindítani a fenti programot és szintén két menetben letölt drivereket és alkalmazásokat többek közt Care, Update, Control center, battery chek stb.
A frissítés második menet után jött elő a akkuhibám.
Az a baj ezzel az upgrade-l, hogy minden szemetet áthoz. A tiszta W8 kb. 28GB, mig az upgrédelt kb. 60 GB volt, mondjuk ebből 10GB levonható az én számlámra. (A takarékosságra azért van szükségem mert 120GB SSD-m van)
Azt gondoltam, hogy felnyomom a W7-t a telepítő lemezekről, letörlőm ami nem kell nekem és úgy ahogy van upgrade-m. -
applause
aktív tag
A vaio az aláírásomban van.
Módosítom, megy a wifi, ez úgy sikerült, hogy bekapcsolva és lan kábel kihúzva lett tiszta telepítéssel a megvásárolt W8. Találtam VGA drivert más tipushoz, felraktam így nincs sárga háromszög, de a statima átváltás nem működik.
Először próbáltam a beállítások és adatok átvételével telepíteni, de az akku probléma előjött és kikapcsolja a gépet.. Hiába töröltem előtte a control centert. Valami batteri chek maradt még, ezt kellene unistallálni. -
applause
aktív tag
Kb. fél óráig volt fent a W8. Nem ismerte fel a wifi-t, sárga háromszög volt az ati videónál és volt egy ismeretlen eszköz. Egyszer csak elkezdte, hogy az akkumlátor rosszul csatlakozik és kikapcsolt.
Visszament a W7, majd ha hajlandó lesz a Sony drivereket kiadni, újra megpróbálom.
Mellesleg Afrikában, Amerikában egy csomó drivert felraktak. -
applause
aktív tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Nem volt hangosabb, inkább halkabb (eredeti driverrel). Drivereket is cseréltem már, jelenleg a 2.70-el a leghangosabb. kb. 15-20%-ot javult.
-
applause
aktív tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Szerintem rejtéjesebb a dolog. Eddig nem említettem, de ha kikapcsolom a hangbeállításnál a dolby funkciót akkor megszűnik a zúgás. A hangerő változatlanul gyenge, ha a tv szól mellette 100%-on is alig érthető.
-
applause
aktív tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Több személlyel próbáltam beszélni, mindegyiknél zajos. Nem HiFi-t akarok tőle, de síma beszédhangnál tökéletesnek kellene lenni.
-
applause
aktív tag
Az a gondom a Vaiom hangjával, hogy Skype alatt nagyon zúg, érthetetlen. Továbbá probléma még az is, hogy a hangerő igen gyenge, szinte 100%-on kell használni. A hangkártya driverekkel már szórakoztam, töröltem, ujratelepítettem.
Van-e valami okosság? -
applause
aktív tag
Sony Központi szalonban 10%-os akció indult.
-
applause
aktív tag
válasz
rondzsy89
üzenetére
Nekem is Vaio SE-m van, sajnos nem vagyok megelégedve vele. Ennek döntően nem a gép az oka, hanem a Sony. Sajátos üzletpolitikát folytat, supportja csapnivaló, ha kérdésed van és nekik nem tetszik félrevezető választ adnak. Ha ezt kifogásolod akkor azt mondják ez van és leráznak.
Néhány példa:
1. Bios korlátozott, nem tudod beállítani az AHCI-t, a chipszet tudása ellenére a sata3 sata2-re van korlátozva. Ezzel a SSD beépítést teszik meggondolandóvá, mivel a sata3-as SSD fele sebességgel működik, AHCI hiányában a Trim funkció akadozik és fimware sem tudsz frissíteni az SSD-n.
2. A gyenge hűtési rendszer miatt a beépített processzor teljesítményét 200MHz-vel csökkentették. Így kb 2900MHz-vel fut és ekkor 80`-os és süvit a ventillátor. Statima módban 1500MHz a maximun.
3. Hangszóroi gyengék.Amúgy a géppel külsőleg, szerelésileg nincs gond, a kijelzője tökéletes.
Elsőre ennyit.
-
applause
aktív tag
Olvasgatom a forumokat, és azt írják, hogy a bios csak sataII támogat.Ez ugye 300MB/s, nem emiatt annyi csak a sebességed?
-
applause
aktív tag
Innen le lehet tölteni a kinyitott 2085 biost
-
applause
aktív tag
Megint egy találgatás. Valahol olvastam, ha nincs a gépben sata eszköz,(HDD, DVD) és úgy indítjuk akkor ESC nyomkodásánál bejön a bővebb bios. Sajnos nem részletezték. Csak az ember kínjában mindent elolvas.
-
applause
aktív tag
Ha igazat ír a support akkor le kell ellenörizni a win7-t és ha a kulcs nem 0, akkor módosítani.
1. A Start menü keresőjéből indítsuk el a Regedit alkalmazást, a Futtatás rendszergazdaként opciót választva (jobb egérgomb).2. Navigáljunk a következő helyre: HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/services
3. A bal oldalon válasszuk az msahci-t, a jobb oldalon pedig a Start kulcsot - jobb egérgomb, módosítás.
4. A kulcs értékét állítsuk 0-ra, majd OK.
5. Lépjünk ki az alkalmazásból, indítsuk újra gépünket, és engedélyezzük a BIOS-ban az AHCI-t. (Ez a support szerint be van állítva
6. A Windows ezt követően a bootolás után feltelepíti az AHCI drivereket.
7. Ezután a folyamat befejezéséhez egy utolsó újraindításra lesz szükségünk.
Szerencsés esetben és ha igazat mondot a support elindul a w7.
-
applause
aktív tag
válasz
DarkChild
üzenetére
Irtam a supportnak és ezt válaszolták.
Tisztelt Sz Ferenc
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Sony terméktámogatással.
Az alapértelmezett üzemmód SATA kapcsolat esetében az AHCI, melyet esetünkben (VPCSE2F1E) nem lehet módosítani a BIOS-ban.
A AHCI funkció tehát alapértelmezetten engedélyezve van a Windows 7 operációs rendszer pedig szintén alapértelmezetten támogatja az említett funkciót.Ha további segítséget igényel lépjen velünk kapcsolatba:
Általános ügyfélszolgálat
Email: support.hu@eu.sony.com
Telefon: 061 777 91 51
elérhető Hé-Pé, 9:00-18:00-igTisztelettel,
Tóth PéterSONY SUPPORT TEAM
SUPPORT: http://www.sony.hu/support/huSony Europe Limited, Magyarországi Fióktelepe
Árpád Fejedelem útja 26-28 - 1023 Budapest - Hungary -
applause
aktív tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Valószínűleg tipusfüggő, az enyémen ott van.
-
applause
aktív tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Nálam Fn+F1.
-
applause
aktív tag
Helló!
Két hete van meg a VPCSE2F1E-s gépem és érdekes, trükkös dolgokat vettem észre rajta.
Ilyet eddig egyik tesztben sem olvastam. Konkrétam a teljesítménnyel kapcsolatban az alábbiakat állapítottam meg.
Ugye az energia megtakarítás/akku idő növelés érdekében van egy kapcsoló ami a leírásokban úgy szerepel, hogy a gafikus kártyákkal játszik vagyis STAMINA módban az integrált működik, SPEED módban az ATI HD6630-as. Ez mind igaz de arról mélyen hallgattak, hogy a proci teljesítményével is játszik a Sony.
STAMINA módban az i5 2450M csak kb 2000MHz-n üzemel, míg SPEED módban 2900MHz. Ez szerintem becsapás, mivel STAMINA módban olyan alkalmazás futtatásakor sem tudod a procit alap sebességen 2500MHz-n használni ami nem igényel erősebb grafikus teljesítményt, nemhogy az elméleti 3100MHz-n. Ez utóbbit hiába tudja a proci elméletileg a gép nem hajlandó csak 2900MHz-n futni (SPEED mód), tehát itt is létezik valami korlátozás. Szerintem itt a hűtés miatt lehet, mert kb. 80° ilyenkor a proci.
Várom észrevételeket. -
applause
aktív tag
-
applause
aktív tag
Beújítottam egy vpcse2f1e gépet. Majdnem teljesen meg vagyok vele elégedve. Képernyő tökéletes, űgy a billentyűzet is. Kicsit tuningoltam rajta, +4GB memória, 7200rpm-es hdd. Észrevehető mind kettő.
Egy dolog nem tetszik a HŰTÉS. A proci 30-40%-os terhelésénél már zajos, 60%-nál sűvít.
Valószínű ezzel kell élni. Igaz van olyan beállítás, hogy csendes mód, de ekkor visszaveszi a processzor teljesítményét és állandóan 60° körül van.
Most ennyit. -
applause
aktív tag
Szerintem nem éri meg az bill.csere. nézd meg ezt a videot és meglátod, hogy nem szokványos a billentyűzete. [link]. Kb 7,30 perckor mutatja.A Mo.-n kapható se2f1e paramétereire konfigurált at. laptop kb 994€. Ez kb 290eFt + utazás. Itthon ez 330eFt. Szerintem a külömbségért nem cserélnék ki a bill. és a gar. vesztésről nem beszélve, ill. marad az átmatricázés.
-
applause
aktív tag
Készletkisöprés!
Dokkolóval igen jó ár. Gondolom ma érvényes.
[link] -
applause
aktív tag
válasz
bartimre88
üzenetére
1 db so-dimm memória rakható bele. Nem lehet találni előírást a memória gyári számára. Az biztos, hogy ddr3-as 1333MHz-s kell bele. Javaslom pl. Kingston weblapján a laptop tipusára keresni bele memóriát. Van ilyen kereső általában minden nagyobb memóriagyártónál.
-
applause
aktív tag
válasz
woodpaul
üzenetére
Az összerelés minősége meglepett, jobbnak gondoltam. Én is ilyen gépre pályázok, de a frissített változatára a VPCSE2F1E várok. Azt ígérték a Sonyszalonban, hogy márciusban elérhető lesz. Úgy látom csúszik a dolog a Sony weblapon lévő ujdonságok még nem kerültek forgalomba.
Arra a felvetésre, hogy "mivel SATA vinyó van benne" nem lehet zajos, hangját csak akkor lehetne hallani ha füledet ráteszed a gépre. Ez a HDD 5400rpm-s így csendesnek kell lennie. Én a jelenlegi gépben 7200rpm-st használok azt se hallom normál használat közben. Ha hallatszik a vinyó kerregése szerintem reklamáld meg. -
applause
aktív tag
válasz
bartimre88
üzenetére
A képernyőről érdeklődnék, milyen matt vagy fényes. Mennyire tükröződik?
-
applause
aktív tag
Az előző kérdéshez kapcsolódva, a ventillátor mennyire zajos, mert ezt is írják negatívumként.
-
applause
aktív tag
Hali!
A következő kérdésem lenne a VPC-SE1E1E-vel kapcsolatba.
Azt írják róla, hogy matt, non-glare a képernyője. Külföldi oldalak tesztje pedig azt írják, hogy nem hanem valami sony megoldással csak tompított, szürt fényes képernyője van.
Mi a valóság, akinek ilyen notija van az írja már meg. -
applause
aktív tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Ez így nem teljesen igaz. A vételárat végül 10 részletben fizeted ki plusz az önerő. Belül a lapon a terméknél már kiirják a valós THM-t.
-
applause
aktív tag
válasz
cz.istvan
üzenetére
Az biztos, hogy Mo.-n drágább a Vaio. Pl. a VPCSE2F1E (ujdonság) No-ban kb 301eFt, itthon 346eFt. Azonban mérlegelni kell azt is, hogy ha kimegyek érte az sem kis összeg (80eFt benzin+szállás) és továbbá azt is, hogy nem honosított (magyar bill.). A garancia intézése is szerintebb könnyebb a Mo-i vásárlásnál.
Ha volna lehetőségem én inkább a hazai vásárlást preferálnám. -
applause
aktív tag
A VPCSE1E1E-ben lévő 1920*1080 kijelző milyen minőségű? Valakinek van erre vonatkozó tapasztalata.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest