- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Mini-ITX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkChild
senior tag
válasz Thuglife #8758 üzenetére
Ez nem nagyon különbözik az enyémtől. Az a lényeg, hogy az oldalon lévő driverekből azokat tedd fel, amelyek a "Preinstalled Drivers and Utilities" részben vannak, azokkal biztosan működnie kell mindennek (ami már a Win 7 / 8 / 8.1 részben van, azok csak frissítések, amelyeket már csak akkor szabad feltenni, ha a "preinstalled" cuccok fent vannak).
Ami feltétlen kell a működéshez, az az Intel Management Engine, a Chipset Driver, az SFEP Driver (ez a Firmware Extension Parser) és a Shared Library. Ezek alapvetőek, utána kell a Notebook Utilities, ez teszi fel a Control Centert is. Fontos, hogy miután ez utóbbit feltetted, akkor fog előjönni az akkuhibára figyelmeztető üzenet, szóval ilyenkor kell azt csinálni, amit korábban már leírtam
Fontos, hogy minden telepítés után indítsd újra a vasat!
Természetesen a többi driver is fog kelleni (audio, VGA, ethernet, USB3, WLAN), de a fentiek a legfontosabbak, hogy menjenek a funkciók. A VAIO Update, VAIO Care nem szükségesek. A Smart Network viszont felmehet.És ha sikerült feltenni mindent és minden működik, szerintem klónozd le a vinyót, én is azt csináltam, miután sikerült mindent feltenni
-
veterán
válasz Thuglife #8758 üzenetére
Szerezd be a gyári szoftver install packot, és azzal jó lesz. Vagy nagyon meg kell tanulni az installálást
Múltkor láttam egy defektet kapott suzuki swiftet. Az biztos, hogy soha nem veszek suzukit, még motort se, hiszen ez mind sz*r, defektet kapnak. Vagy csak szögbe hajtott a tulaj? Mindegy. Soha suzukit! Az elméleted nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Bitcoin topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest