Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarkChild

senior tag

válasz Thuglife #8758 üzenetére

Ez nem nagyon különbözik az enyémtől. Az a lényeg, hogy az oldalon lévő driverekből azokat tedd fel, amelyek a "Preinstalled Drivers and Utilities" részben vannak, azokkal biztosan működnie kell mindennek (ami már a Win 7 / 8 / 8.1 részben van, azok csak frissítések, amelyeket már csak akkor szabad feltenni, ha a "preinstalled" cuccok fent vannak).
    Ami feltétlen kell a működéshez, az az Intel Management Engine, a Chipset Driver, az SFEP Driver (ez a Firmware Extension Parser) és a Shared Library. Ezek alapvetőek, utána kell a Notebook Utilities, ez teszi fel a Control Centert is. Fontos, hogy miután ez utóbbit feltetted, akkor fog előjönni az akkuhibára figyelmeztető üzenet, szóval ilyenkor kell azt csinálni, amit korábban már leírtam :)
    Fontos, hogy minden telepítés után indítsd újra a vasat!
    Természetesen a többi driver is fog kelleni (audio, VGA, ethernet, USB3, WLAN), de a fentiek a legfontosabbak, hogy menjenek a funkciók. A VAIO Update, VAIO Care nem szükségesek. A Smart Network viszont felmehet.

És ha sikerült feltenni mindent és minden működik, szerintem klónozd le a vinyót, én is azt csináltam, miután sikerült mindent feltenni :D

Új hozzászólás Aktív témák