Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidala
senior tag
Kíváncsiságból én is megnéztem. Kb. 110-115 folyamat fut bekapcsolás után. Viszont ahogy írtam semmi lassulás, zajongás. Venti alapjáraton, gyári Win7-el és az összes előretelepített + néhány felrakott progival. TV-re kötve sem hangosodik, simán csendes marad mozizásnál is.
Ezt elég érdekesnek, sőt kissé rejtélyesnek is érzem, mivel az aláírásodban szereplő noti szinte alig gyengébb konfiggal bír. Ennyivel ügyesebben oldották volna meg az F-ben a hűtést és/vagy az nVidia GT425M lenne ennyivel ügyesebb megoldás? (Abszolút nem vagyok gyártó fanatikus, nekem ugyanúgy megfelelt volna egy HD5650-es kari ís, mert teljesítményben nem sok különbség van az alapján a néhány teszt alapján, amit találtam)
Persze az F széria "erre van kitalálva", meg ugye egy picit már prémium szegmens, no de akkor is érdekes számomra. Ez nem is volt nagyon szempont vásárlásnál (persze más hasonló tapasztalataimból kiindulva gondoltam rá, hogy azért csak jobban össze van szerelve), inkább az egyéb extrák miatt voltam hajlandó többet fizetni (USB 3.0,16,4-es FullHD kijelző, Blu-ray ilyesmik).
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest