Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Jousan
csendes tag
a V-Sync-et meg nem probaltam, most jon az, egyebkent ha a hetvegen nem sikerul megoldanom, es mas kartyakon (ami igen valoszinu lesz) is ezt produkalja, akkor megy vissza, az a furcsa, hogy barhol ahol neztem user velemenyt mindenki azt mondta hogy elso szamu valasztas gamereknek! (ezt mar a vasarlas utan, a problema megjelenese kapcsan olvastam, nem ezert vettem
), vagy tenyleg ezzel van valami, vagy en vagyok a lamer (<1% esely), vagy azokat a felhasznaloi velemenyeket a sony irogatta tobb szaz helyre
Aktív témák
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- LOGOUT - ezmiez?
- Delta Force (2024)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest