- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz sebgutkopf #1600 üzenetére
retrót nem értem, számomra az x100 százszor foghatóbb, kezelhetőbb mint a nex 5n volt...persze ízlések és pofonok...
Nem posztom védeni az álláspontját (sokszor ellentétes véleményen vagyunk...de így a szép) viszont érzem, hogy húzna a szíve a nex vonalhoz, ha egy fuji szerű ütős sort mellé b.sztak volna...de nem így történt...
Azért azt te is érzed, hogy a várakozás ugyan szép dolog, de ha folyamatosan fanyar a gyümölcs a szánkban a csepegtetett obik miatt, akkor azért kősziklának kell lennünk, hogy elnézőek legyünk...Engem (személy szerint) az bosszant, hogy egy ilyen k..va jó vázhoz (ami fél éven belül 200 alá megy biztosan) nincs egy ujjcsettintésre alkalmas lencse (talán 35-ös?) ami megmozdítaná a nagyérdemű lelkét, pucáját...ennyi...
-
HÁZIGAZDA
válasz sebgutkopf #1600 üzenetére
a pana 7-14 sem kicsi, sőt, nagy. nem is gondolkodtam benne soha (sőt, gyakorlatilag semmilyen pana zoomban). de arról legalább lehet tudni, hogy egy hibátlan, pro üveg. és van hozzá olyan váza a panának, amivel kényelmes megfogni. akárhogy csűröd és csavarod, a helyzet az, hogy a nex vázak kicsik, a nex obik pedig nagyok. és több a rossz képminőségű, mint a nem. ez nem ész nélküli fikázás, te kampányolsz mellette, amióta csak megvan neked, pedig tényleg ezer sebből vérzik az egész. azért nem hangoztatom, hogy a pana milyen, mert ott nincs egy ilyen kampányember, aki a nagyra azt mondja, hogy kicsi, a rosszra, hogy jó.
a szenzor eddig nagy érv volt, most már nem az. a videó egyénfüggő, neked fontos, másnak nem. és egyébként sem azt mondtam, hogy a nex rendszer nem elég jó egy csomó célra, vagy hogy irracionális döntés volna. azt mondtam, amit fent írtam: a váz túl kicsi, az obik túl nagyok. úgy pláne, hogy együtt kéne használni őket.
de mondd azt, hogy szépen mutat a 10-18 egy nex vázon. vagy az 55-210. vagy a 18-200. szerintem röhejesen mutat.
[ Szerkesztve ]
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Gaming notebook topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest