- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Autós kamerák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz sebgutkopf #1524 üzenetére
Nézd, azért nem mindent lehet követni, de ha előre kiszámított mozgás van (wii esetében tudom hova fog lépni, előre-hátra), azt próbából leköveted peakinggel, belövöd a kezed, aztán csak oda-vissza élesítgetsz...véletlenszerű mozgásoknál már özön a baj, ekkor valóban ember legyen a talpán aki 1,8-on leköveti...szerintem a filmek jelenetei (az összetett mozgásúak is) előre be vannak állítva, több pozícióból veszik őket, sok kamerával és a végén vágogatnak hatalmasakat...tehát egy ilyen home videó profi minőségben szinte kivitelezhetetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest