- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamaffia0331
csendes tag
Igazából egy samsung 40d6510 ami nagyon tetszik....viszont pár napja láttam az ex720-ast ...ami árban és szolgáltatásban kb. azonos.Mindkét készüléket kipróbáltam ,teszteltem ...dizájnra a samsung jobban tetszik...viszont olvasgattam erről a "ködösödésről"....amit én igazából nem észleltem egyik készüléken sem...viszont azt is olvastam ,hogy az ex720-ba is samsung panel van...úgyhogy nem tudok dönteni a két tv között.
LG 55 OLED C8 - PS5 - PIONEER VSX-830 - JBL ARENA 170 5.1-SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
lamaffia0331
csendes tag
Akkor ez így kilőve....a dlna-t ismerem, használom is egy samsung b650-en.Pár 10-15gb-os mkv-t már futtattam rajta és akadásmentesen szuperul teljesít,pedig a tv, egy több mint 2 éves modell.Jól gondolod...a dts hangot azt nem kezeli a dlna.Hát sajna akkor samsung lesz a 3d-s tv-m....Köszönöm a tájékoztatást.
LG 55 OLED C8 - PS5 - PIONEER VSX-830 - JBL ARENA 170 5.1-SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
lamaffia0331
csendes tag
Egy pár kérdésem lenne az ex720-al kapcsolatban.Előrébb írták hogy nem kezeli a külsős/ntfs-es/vinyót...ezt megerősítené valaki....és ha tényleg nem...akkor dlna-n kersztül tudok futtatni 3d-s filmeket ...akinek ilyen tv-je van, kérem írja le a tapasztalatát evvel kapcsolatban...köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- Tesla topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest