Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamaffia0331
csendes tag
Igazából egy samsung 40d6510 ami nagyon tetszik....viszont pár napja láttam az ex720-ast ...ami árban és szolgáltatásban kb. azonos.Mindkét készüléket kipróbáltam ,teszteltem ...dizájnra a samsung jobban tetszik...viszont olvasgattam erről a "ködösödésről"....amit én igazából nem észleltem egyik készüléken sem...viszont azt is olvastam ,hogy az ex720-ba is samsung panel van...úgyhogy nem tudok dönteni a két tv között.
-
lamaffia0331
csendes tag
Akkor ez így kilőve....a dlna-t ismerem, használom is egy samsung b650-en.Pár 10-15gb-os mkv-t már futtattam rajta és akadásmentesen szuperul teljesít,pedig a tv, egy több mint 2 éves modell.Jól gondolod...a dts hangot azt nem kezeli a dlna.Hát sajna akkor samsung lesz a 3d-s tv-m....Köszönöm a tájékoztatást.
-
lamaffia0331
csendes tag
Egy pár kérdésem lenne az ex720-al kapcsolatban.Előrébb írták hogy nem kezeli a külsős/ntfs-es/vinyót...ezt megerősítené valaki....és ha tényleg nem...akkor dlna-n kersztül tudok futtatni 3d-s filmeket ...akinek ilyen tv-je van, kérem írja le a tapasztalatát evvel kapcsolatban...köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS fülhallgató
- Eladó Philips 70PUS6724/12 70 4K UHD Smart TV Ambilight-tal Csak 110.000 Ft!
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- Dan Clark Noire X ! Új!!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest