- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcdtv
tag
válasz virkir #34977 üzenetére
Nem érdekel a net kapcsolat, bár 8 óra alatt 30MB adat szerintem sok. A legjobban ami zavar hogy a tv bekapcsol lehet csak én vagyok így és lehet csk engem zavar de szerintem 5 percenként a tv bekapcsolása az árt a tv PSU részének és persze árt nekem is mert 12-15 watt fogyasztás az éves szinten is jelentős forint. Persze ha gyerek vagy és nem te fizeted vagy tele vagy és nem érdekel az más
-
lcdtv
tag
válasz Tegla80 #34966 üzenetére
Tv-n megcsináltam a teljes visszaállítást, nem állítottam be semmi fiókot és nem fogadtam el a sony adatvédelmi dolgait sem ( amin benne van hogy a tv adatokat küld a sony felé ) ezzel szemben a tv ugyan úgy küldi a dolgokat. Kicsit érdekes a dolog mert ez EU elég kényes már az adatvédelemre és keményen bünteti is a cégeket. Írtam a Sony-nak majd kiderül milyen szöveggel akarnak lerázni. Ha valaki meg tudja tenni és androidos készüléke van megnézhetné hogy nála is van-e ilyen adatforgalom. Köszi!
szerk:
mikor a tv jelent akkor a 0 Wattos fogyasztás felmegy 12.5 wattra. Tehát még energiát is fogyaszt.[ Szerkesztve ]
-
lcdtv
tag
hmm, én még így nem jártam hogy fagyott volna. Csak arra lettem figyelmes hogy teleszemeteli a router logját a ki- bekapcsolással meg a felesleges kommunikációval. ráadásul most mértem egy éjszaka alatt RX/TX 27/28 MB forgalmat generált a "kikapcsolt" TV ami szerintem nem kevés. Csak tudnám mi a túrót tud ennyit mindent küldeni és kinek.
-
lcdtv
tag
válasz asddsa #34652 üzenetére
Hát sajnos még mindig szinte percenként fellép a netre ez a droid, pedig már mindent kikapcsoltam.
104.87.7.112 Netherlands Noord-Holland Amsterdam 80 portot használja
64.233.167.188 Google IP az 5228 portot használja az meg a Google Play, Android Cloud to Device Messaging Service, Google Cloud Messaging
216.58.214.202 szintén Goole IP cím 443 porton
de megszámolni nem tudom mennyi ip címre csatlakozik az adott portokkal
ha az android betegség akkor a telefonok miért nem ilyenek?szerk: és teszi mindezt úgy, hogy kikapcsolt állapotba van a tv, tehát az ethernet aljzata is kikapcsolva azt mikor rájön a kommunikálhatnék bekapcsolja fellép kommunikál majd kikapcsolja.
[ Szerkesztve ]
-
lcdtv
tag
nem tudja valaki a Sony TV miért csatlakozik fel elég sűrűn a netre( még akkor is ha a TV Standby módban van ) .A következő IP/Port címeket keresi fel szinte percenként úgy hogy hálózatot bekapcsolja felkeresi a címeket majd lekapcsolja.
104.87.7.112:80
74.125.133.188:5228
216.58.209.195:443
216.58.209.195:80
66.102.1.188:5228
216.58.214.195:80 -
-
lcdtv
tag
válasz DoItYourself #30049 üzenetére
Igen én is így számoltam! Biztos ki kell kapcsolni valami funkciót de én nem találom.
-
lcdtv
tag
válasz varmi2 #30043 üzenetére
Sajna nem jó. Már mindent lekapcsoltam de így is 12W. Nem is a watt szám érdekel bár ha nem nézem akkor minek is fogyaszt ennyit, de ha azt írják hogy Standby fogyasztas 0.5w akkor jó lenne ha az annyi lenne.
Sony válasza ennyi volt.
Tájékoztatjuk, hogy az andridos televízió készülékek teljes mértékben csak áramtalanítással kapcsolhatóak ki.
Amennyiben a készüléket a távvezérlő vagy a készüléken lévő ki-/bekapcsoló gombokkal kapcsolja ki, abban az esetben a televízió készülék ún. Standby- üzemmódba kapcsol.Ez a készülékek technikailag adott specifikációja, mely nem módosítható.
Megértését köszönjük.
Kaptam egy nagy semmit.
Tényleg ha valaki lenne olyan kedves megnézhetné hogy nála az androidos tv mennyit eszik készenlétben.
Már az is érdekes hogy bekapcsolást követően 6 masodpercben nézhető a készülék gondolom ez az oka a nagyobb fogyasztasnak is. -
lcdtv
tag
Üdv! Tud valaki segíteni abban, androidos tv esetén hol tudom megcsinálni azt hogy teljesen kikapcsoljon a tv. Jelenleg ha kikapcsolom akkor is 15W fogyasztást generál. Igaz mobillal bármikor be tudom kapcsolni. Gondolom ez tartja ébren a tv-t. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest