- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissdani
senior tag
válasz rodman73 #66425 üzenetére
Egyáltalán nem jobb tv a 90j én 1:1-be se cserélném el nem hogy uprade-nek...
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
Vhiktor
veterán
válasz rodman73 #62923 üzenetére
Én elmegyek Győrbe, múlthéten is ott voltam.
Igazából az egész ország tertületén rendelkezésre állok.[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Quqesz
nagyúr
válasz rodman73 #62291 üzenetére
Nyelv: beáll/eszköz(interface,ceruza,vonalzó ikon)/regional(régio)/nyelv
Ha nincs ez a menü, akkor alul állítsd át profira a menü típusát(bal oldalt alul beáll ikon, de ha csak beléptél pl az interface menübe akkor lehet)Felirat: mikor megy a film nyomd meg az ok gombot és felugrik alul egy menüsor. Bal oldalt lesz egy felirat ikon, ha belépsz oda át tudod állítani.
Alapból pedig a lejátszó/nyelvnél tudod megadni.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
törölt tag
válasz rodman73 #62235 üzenetére
Gratula hozzá!
Pár napja vettem én is, és most vagyok túl az első hosszabb ideig (nem csak futtában) tartó tesztelésen.
Leírnám az észrevételeimet: Szóval első körben ami feltűnt, hogy sávosodik, továbbá a feliratnál bevilágítás jelenik meg sötét részeknél, ha be van kapcsolva ez az X-range képjavító (lehet nem ez a neve), a feketéje jobb volt a W8-nak.Ezeket leszámítva, a mozgásmegjelenítés, a HDR, és a színek rendkívül élethűek.
Beállítás téren nekem drasztikusan vissza kellett vennem a fényerőt mert zavart, én ezt BFI-vel tettem meg, az összes képjavítót kikapcsoltam.Szívesen fogadom a tapasztaltabbak beállítás tippjeit!
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz rodman73 #61976 üzenetére
"VRR a legnagyobb hiányossága az XH90-hez képest? Arról letudok mondani szerintem a jobb képminőségért...
...Meg az olyan video kártya ami fixen tudja a 4k@120 herzet is még elég húzós árban van, annyi kb mint a tv."
A VRR(40-120Hz) pont akkor jön jól ha nincs olyan erős vga-d, ami tudná a fix 4K@120Hz-t. -
-
tomboy0013
veterán
válasz rodman73 #59304 üzenetére
Amit én lényeges különbségnek látok az az, hogy az utóbbi időben itt többször is kitárgyalt colour banding nem lesz jelen az X90J-nél. Ez lényegében az, hogy HDR tartalomnál a szinátmenetek sávosodnak. Visszább példákat is találsz rá.
Illetve valószínűleg több dimming zóna lesz az új típusban, de erről nem találok konkrét infót, tehát mérget nem vennék rá. Az XH90-nek 32db van, ami ugyan nem túl sok, de a Sony Local Dimming funkciója a konkurenciához képest jobb.
Ha játszol akkor a VRR funkció lehet még fontos, de az is csak későbbi frissítéssel ígérik az X90J-nél is. Ugyanígy volt és van az XH90 is. 1 éve ígérik lassan és elvileg még mindig sokat kell rá várni, de jönni fog az XH90-re és gyanítom az idei modellre is nagyjából egy időben.
Most biztosan nem fogja megérni a felárat az új modell, kb 450-500 között fog szerintem kezdeni az 55"-ös modell. Az XH90 55-ben jelenleg 290. Novemberben eshet be kb erre a szintre vagy ez alá kicsivel az X90J. Ha tudsz várni akkor várj, de nagyon nem lősz mellé az XH90-nel sem. Én is régóta szemezek vele, csak várok, hogy mérséklődjön még az ár. Hátha. -
vlevi
nagyúr
válasz rodman73 #58753 üzenetére
Tippem szerint ez a kép az előzőt, az XG95-t ábrázolja.
A google az XG95-re rákeresve dob ki ilyen képeket.
Az XH sorozatnak olyan lábai vannak, amit a Sony oldalán látsz.#58782 Aby_2014 Köszi!
Érdekes módon, az XH TV megtalálja a frissítéseket. Igaz, kikapcsoltam az automata frissítést, de a kézi keresés megtalálja, tölti, telepíti. Az XE nem volt hajlandó, annak pendrive-ra kellett rámásolni.
Jó lett volna olvasni a frissítési listában, hogy megszüntették a fényerő állításra vonatkozó idegesítő kérdést, de talán majd egyszer...Arról van valami hír, hogy az Android TV következő verziója, ami valószínűleg Google TV néven fog futni, az várható-e az XH sorozatú TV-kre?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest