- Vezetékes FEJhallgatók
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- MSI notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- CES 2025: Ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce RTX VGA-i
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Dell asztali gépek
- Analóg fényképezés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz valeno #48269 üzenetére
Neked is az imént említett SONY 40WE660/665 készüléket tudom javasolni. (Márkaboltból... akár 5 év garanciával)
- Ilyen méretben nincsen jelentősége a 4K felbontásnak; ám ha mindenképpen a modern "belbecs" fontos számodra, akkor a Panasonic 40GX830e; amennyiben lesz ismét készleten a Media Markt-ban.
A webáruházukban ugyanis (a 20. szülinapi akciós árnak köszönhetően nem csoda) elfogyott.
Egyébként színpalettában és felszereltségben többet ad, de nem vagyok abban biztos, hogy jobb minőségű panelt kapott, mint a SONY. Az egy tényleg kiválóan sikerült példány lett.
A VA panelnek köszönhetően mindkettő kifejezetten jó választás filmekhez. A többiről már írtam a WE660 kapcsán.
- Amennyiben pedig egyik sem szimpatikus, akkor jó szívvel még a pénzedért elérhető a lehető legmagasabb számozású LG televíziót ajánlom.
Az IPS panel előnye, hogy ha a konyhából, messzebbről nézi, valószínűleg többet lát belőle, mint a VA paneles készülékeken.
(Bár nem tudom, hogy a "háttértévézésnél" van-e értelme a szaturáció romlásának problémáját felhozni... Szvsz néha-néha a konyhából rápillantva kb. tök mindegy, milyen a készülék. A lényeg az, amikor direkt azt nézi, a szobájából.)"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest