Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok
Van egy sony videokamera DCR-HC24E, amiről le kellene szednem anyagot!
Az USB-hez nincs driver win7-hez, ezért firewire kábellel dugtam össze, de a számítógépen szaggat a hang, meg néha felgyorsul!
Mitől lehet ez?
Az alaplap asus p5k, nagy csatlakozós kábelem nincsen, ezért egy hátlapos panellel az alaplapról vezetem ki, de láttam, hogy a mini csatlakozón kevesebb vezeték van!
Van valami különbség a kétféle csatlakozó közt?Nemrég lett a gép telepítve, és nincs használva, ezért nem valószínű, hogy op gond lenne!
-
flacika
tag
Szerintetek SONY DCR TRV-255E kamerán nem lehetne vhogy aktiválni a dv in funkciót?
Az a legnagyobb gond, hogy nincs rajta LANC csatlakozó aljzat, amibe a 2.5-es jack menne. Tehát nem-e lehetne pl. usb-n vagy firewire kábelen megoldani az aktiválást?
Thx -
salazol
őstag
Megvan:
http://dvin.chez.tiscali.fr/ -
salazol
őstag
Az egy másik, amit te írsz, de jobb is, mint amíről én írok.
Amit én láttam, csak a következő kikapcsolásig oldotta fel, tehát minden alkalommal, amikor DV-in kellett, ezzel kellett elindítani. De eszerint jól gondoltam, hogy azóta megoldották a végleges feloldást, mert ez a dobozkás dolog '99 környékén volt, Sony MiniDV kamkorderekhez. Akkor Te vagy az emberük. -
Johnny
senior tag
TRV-125-ös kamerám van, anno megcsináltam vele a dolgot. Valahol van a témához jópár link, ha lesz időm (holnap estefelé) megkeresgélem.
Az enyém egyébként a sima 8-as és a HI8-as kazettákat is lejátssza gond nélkül. -
salazol
őstag
Sony-éknál nem tudom hogy megy, Paná-éknál be kell menni a szervízbe, ott 10-15 e Ft-ért felszabadítják a szoftveres bemeneti korlátozást. Régebben a Sony-khoz létezett külső egység, amelyet egy pici-jack csatlakozóra kellett dugni, az a csatlakozó primitív editálási funkciókhoz volt a kamerán (sync edit, vagy ilyesmi néven). Ez a kütyü amíg rá volt dugva, addíg volt felszabadítva a bemenet. Mostanában erről nem hallottam, valószínűleg megoldották a végleges feloldást szervízben.
-
zoolio
tag
Sziasztok!
Van nekem egy Sony TRV 140-es Digital 8-as videokamerám, amin van DV out csatlakozó. Lehetne-e ezt rábírni arra, hogy bemenetként is funkcionáljon? Szoftveresen, vagy hardveresen kell belepiszkálni?
A másik dolog, ami szintén ezzel a kamerával kapcsolatban érdekelne, hogy analóg Hi8-as kazettákat hogyan lehetne lejátszani vele (pl. sw. upgrade)?
A segítséget előre is köszönöm,
Zoolio
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Könyvajánló
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged