Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Dell Precision munkaállomások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Projektor topic
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
Sziasztok!
Gondolkodom a mostani konfigom eladásán, most még jó árért elmenne úgy gondolom. Ami még nagyobb baj, hogy töröm a fejem egy AM5-ös mini ITX konfig építésén, de nem nagyon bővelkednek alaplapokban. Volt már több mini ITX konfigom, sajnos nekem ez a perverzióm valamiért.
Meg a [Fractal Design Torrent Nano] mocskosul tetszik.
Mindenképp már DDR5-ös lapot szeretnék. CPU-ból sima X nélküli 7600 vagy 7700-at szeretnék bele. Esetleg tudtok ajánlami valai jó lapot ami elkerültette a figyelmemet? Én itthon fellelhetőt nem sokfélét találtam. Intel terén (S1700) azért nagyobb a választék,de szeretném a DDR5 vonalat AMD-vel kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Dell Precision munkaállomások
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Meg a
Mindenképp már DDR5-ös lapot szeretnék. CPU-ból sima X nélküli 7600 vagy 7700-at szeretnék bele. Esetleg tudtok ajánlami valai jó lapot ami elkerültette a figyelmemet? Én itthon fellelhetőt nem sokfélét találtam. Intel terén (S1700) azért nagyobb a választék,de szeretném a DDR5 vonalat AMD-vel kezdeni.