Hirdetés
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz raveinT #2174 üzenetére
Nagy küzdelem volt, de csak kiderült mi okozza a problémám. Átbogarásztam a BIOS-t.
Még jó, hogy a rendszert is újraraktam közben így most pakolgathatom vissza a programokat stb. egyéb beállítások.
Szóval a Biosban az Erp Ready résznél a Disabled nem azt jelenti, hogy nem foglalkozik ezzel a lehetőséggel, hanem, hogy de.
Azonban, ha ezt Enabled (s4+s5) -re állítom, akkor már kikapcsol a gép teljesen. -
senior tag
válasz belaazallat #2172 üzenetére
Szerintem nem, de valóban hasonló a jelenség.
Alvó állapotnál megmozdítom az egeret és elindul a gép, illetve a bekapcsoló gomb mellett villog a led. Leállítás vagy hibernálás esetében nem kel fel vagy villog a led. -
senior tag
Sziasztok!
Szereztem használtan egy Asus X570 TUF Gaming Plus alaplapot. Egy R5 5600 cpu és GSkill 3600-as ramok vannak mellette, amelyeknek működésével nincs is probléma.
A gond ott kezdődik amikor kikapcsolom a rendszert ( Win 10), az le is áll ahogy kell, de az alaplapi pch ventilátor forog tovább, valamint habár a házhűtő ventilátorok pörgése leáll, de a led része tovább világít, mintha menne a számítógép, pedig nem.
Hiába várok vele akár egy órát is, ugyanúgy megy amíg a tápot ki nem kapcsolom.
Amit próbáltam eddig: másik táp, chipset driver frissítés, bios frissítés. Ezek sajnos nem oldották meg a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest