Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Táp ventilátor csere
- Valami baja van a tápomnak
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette
üzenetére
Csak arra vonatkozik a kérdés, hogy muszáj-e felrakni a vga kari gyártói oldaláról letölteni a Gigabyte Control Centert, ami egy tucat programot tartalmaz, vagy hogy az alaplap oldaláról az 550 MB-os, vagy az újabb kiadású 50(!) MB-os chipset drivert kell-e felrakni, és ha van vga kari, akkor is telepíteni kell-e az APU drivert?
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Kicsit tele spam-elek néhány topicot a válasz megtalálása reményében!
Hozzám került a múlt hónapban egy Gigabyte X370-es alaplap - R5 2400G kombó, ami mellé került jó áron egy OEM Gigabyte 1660OC 6GB kari, és nem igazán érzem a kraftot...
Mivel még alig van fent pár program, csinálnék egy szűz win10 telepítést, csak nem igazán tudom, milyen programokat kell feltelepíteni ezekhez az alkatrészekhez, van-e amit tartalmaz egy win10 telepítő. Pl. mivel nem dobozos a VGA, nem tudom milyen progival kell állítgatni a hűtő venti profilokat, stb.
Bocs a láma kérdésért, de kb. 15 éve nem volt asztali gépem, mióta Androidos telóm van, azon intéztem mindent, a PC meg a sarokban porosodott évekig...
Előre is köszi. -
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Megörököltem kollégám AM4-es gépét, (Gigabyte AX370 Gaming 3, Ryzen 5 2400G, Kingston 2x4GB DDR4 3000MHz), és érdeklődnék, hogy érhet-e valami hátrány tuning, vagy stabilitás terén, ha egyelőre a mostanival megegyező memóriából teszek mégegy ugyanolyan kit-et, tehát 4 modullal használnám?
Persze a hosszútávú terv 2x16GB vagy 4x8GB lesz, de ezt most gombokért megkapnám.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix Z370-G (Gaming Wi-Fi AC) BESZÁMÍTÁS OK!
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7000MHz CL34 Black - 99 hó gari
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 99 hó garancia
- Keresek AM4 alaplapokat!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest