Hirdetés
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nowi
tag
köszi
Játék nem lesz neki az szinte tuti( max ha a gyerekek rászabadulnak de nem valoszinu)
munka gép lenne szövegszerkesztés és némi photoshop , webes szerkesztések más nem nagyon
ezért gondoltam én is a 3400G + ASrock Deskmini a300 kombótbár esetleg egy ITX méret még érdekes lehet ezért is kérdeztem abban mit érdemes venni??
mert akkor max majd később ha akar rak bele valami LP Vga-t
-
Nowi
tag
Sziasztok!
Kérdeznék ha nem probléma

nem vagyok nagyon otthon AMD terén csak néha olvasok róla ezt azt ..
a lényeg ismerősnek kellene egy kis méretű gép . semmi extra csak otthoni dolgok meg néha photoshop pl (munkája miatt photo editálás pl)
A lényeg hogy ahogy láttam AMD alapon is jó gépet lehetne épiteni ilyen célre ugye?? ( 3400G vagy esetleg 3600)
milyen kis méretű alaplap , ház kombót javasoltok??? valami ITX vagy hasonló méretben. mert asztalon lenne ott meg nem sok helye van rá de laptopot erre nem akarna.
néztem pl a ASRCOCK Deskmini A300-t az pl a 3400G vel jónak tűnik de kérdés elég lenne e erre vagy inkább a 3600 a magok miatt jobb választás??ha ez akkor milyen ház javallott??
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch 2
- Hardcore café
- iPhone topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- 8GB DDR4 SoDimm modulok / több darab / 7500 Ft / OLVASS!
- 32GB SK Hynix (2x16GB KIT) DDR4 3200MHz
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- Új Patriot Viper Venom 16GB (1 modul) DDR5 6000MHz CL30 XMP/EXPO - 10 év bolti garival! -
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest