Hirdetés
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nowi
tag
köszi
Játék nem lesz neki az szinte tuti( max ha a gyerekek rászabadulnak de nem valoszinu)
munka gép lenne szövegszerkesztés és némi photoshop , webes szerkesztések más nem nagyon
ezért gondoltam én is a 3400G + ASrock Deskmini a300 kombótbár esetleg egy ITX méret még érdekes lehet ezért is kérdeztem abban mit érdemes venni??
mert akkor max majd később ha akar rak bele valami LP Vga-t
-
Nowi
tag
Sziasztok!
Kérdeznék ha nem probléma

nem vagyok nagyon otthon AMD terén csak néha olvasok róla ezt azt ..
a lényeg ismerősnek kellene egy kis méretű gép . semmi extra csak otthoni dolgok meg néha photoshop pl (munkája miatt photo editálás pl)
A lényeg hogy ahogy láttam AMD alapon is jó gépet lehetne épiteni ilyen célre ugye?? ( 3400G vagy esetleg 3600)
milyen kis méretű alaplap , ház kombót javasoltok??? valami ITX vagy hasonló méretben. mert asztalon lenne ott meg nem sok helye van rá de laptopot erre nem akarna.
néztem pl a ASRCOCK Deskmini A300-t az pl a 3400G vel jónak tűnik de kérdés elég lenne e erre vagy inkább a 3600 a magok miatt jobb választás??ha ez akkor milyen ház javallott??
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest