Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Fujifilm X
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- Blu-ray lejátszók
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fercsáj
csendes tag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Szia! Szerintem attól függ, hogy milyen szempontokat vesz figyelembe az ember, bár én még csak nemrég kezdtem el foglakozni az AM4/AM5 témával. LGA1150 platformon elbodogultam 11 évig, és a win10 támogatás most kezd csak kifutni. Win11 2021 óta van, ha jól tudom, és ha hasonló ideig fut még, akkor egy erős AM4 konfig szerintem jó néhány évig kiszolgál még. Linux esete persze más kérdés. Az MSI B550 Tomahawk még idén is kapott új bios verziót, szóval a támogatás miatt én friss AM4- esként nem aggódom. Használtan szerintem jó vétel volt, új vásárlása esetén nekem nem kérdés, hogy AM5, de nem akartam annyit rászánni. Innentől inkább az a kérdés, hogy mire kell a gép? Én tudom nélkülözni a PCIe 5.0-át, USB4-et, illetve kevesebb teljesíménnyel is elvagyok a Ryzen 5 7x és 9x-hez képest. Játék kevés, tartalmat nem gyártok. Ha mégis véltozna ez, akkor addigra már talán az AM5 is jó áron lehet használtan. Ebben az esetben meg akkor elköltöttem egy új konfig árát két használtra.
Meg ugye elszállt a DDR5 ára is, azt meg nem tudni, vagy csak én nem tudom, hogy mi lesz a tendencia az árazás terén, ha lehet még egyáltalán tendenciáról beszálni. Most bevásárolni, mert később még drágább lesz minden, vagy várni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Indesign
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Star Trek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest