Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Unigine Superposition Benchmark
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Üdv!
Igen fura hibákra lettem figyelmes az új amd-s konfigomnál.Tápon,meghajtókon,és vga-n kívül mindent cseréltem(Mert abnormálisan melegedet cpu tuningnál),és lecseréltem ryzen 1500x majd 1600x-re.
Ehhez egy msi x370 gaming plus alaplapot,és Micron Ballistix Sport ddr4-es memóriákat vettem.
Papírforma szerint minden okés:cpu prime-olva,memóriák,táp,meghajtók tesztelve.
Egyedül a 397.64-os nvidia driverrel volt bajom(máig az volt a legfrissebb driver),az okozott 1-2 problémát.
De a fő gondom:
Alapban lassabb a betöltés,lomhább az egész rendszer,mint előző konfigal volt.
A programok szeretnek befagyni,nem válaszolni,egyszerre mind,filmben hang megy,kép nincs,program nem válaszol,böngésző megy,de nem működik az internet ez idő alatt.Ez van,hogy csak 10 másodperc,van hogy 2 percbe is beletelik,mire helyreáll.Illetve van,hogy játék/film be is záródik magától,letöltés pedig legyen az steames,vagy pl torrentes szintén bezáródik.
Próbáltam másik windows telepítőt,teljesen formáztam ssd-t is.Alaplaphibára gyanakszok,illetve lehetséges lenne,hogy mem- és primeteszt ellenére mégis memóriahiba lenne?(ezeket is próbáltam külön,másik slotokban is)Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Bomba ár! Dell Precision 7750 - i7-10750H I 64GB I 1TBSSD I RTX3000 I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest