Hirdetés
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Üdv!
Igen fura hibákra lettem figyelmes az új amd-s konfigomnál.Tápon,meghajtókon,és vga-n kívül mindent cseréltem(Mert abnormálisan melegedet cpu tuningnál),és lecseréltem ryzen 1500x majd 1600x-re.
Ehhez egy msi x370 gaming plus alaplapot,és Micron Ballistix Sport ddr4-es memóriákat vettem.
Papírforma szerint minden okés:cpu prime-olva,memóriák,táp,meghajtók tesztelve.
Egyedül a 397.64-os nvidia driverrel volt bajom(máig az volt a legfrissebb driver),az okozott 1-2 problémát.
De a fő gondom:
Alapban lassabb a betöltés,lomhább az egész rendszer,mint előző konfigal volt.
A programok szeretnek befagyni,nem válaszolni,egyszerre mind,filmben hang megy,kép nincs,program nem válaszol,böngésző megy,de nem működik az internet ez idő alatt.Ez van,hogy csak 10 másodperc,van hogy 2 percbe is beletelik,mire helyreáll.Illetve van,hogy játék/film be is záródik magától,letöltés pedig legyen az steames,vagy pl torrentes szintén bezáródik.
Próbáltam másik windows telepítőt,teljesen formáztam ssd-t is.Alaplaphibára gyanakszok,illetve lehetséges lenne,hogy mem- és primeteszt ellenére mégis memóriahiba lenne?(ezeket is próbáltam külön,másik slotokban is)Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest