Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacni120
tag
Sziasztok!
Egy tök jó kis "budget" játszós gépet raktam össze a feleségemnek még anno, új és használt alkatrészekből, kb. 1 évvel ezelőtt, ami eddig hibátlanul működött.A főbb alkatrészek:
Asus B450m-k alaplap (új)
ryzen 5 1600 (szinte új)
rog strix rx 570 (ultrabányász, szuper sufni-tuning random ventikkel stb)
16gb RAM Kingston HyperX Fury 16GB 2666MHz (használt).
FPS táp (új)Látszólag minden normálisan üzemel, 8 pines tápcsatinál és az asus logó világít. Hosszas próbálgatás után azt tapasztaltam, hogy a PCI-e 16x-es slot és a kártya csatlakozásánál lehet valami kontakt hiba (?), mert ha nem rögzítettem a gépházhoz csavarral a kártyát, akkor a kártya saját súlya hatására "megfelelő" pozícióba került a pci slotban és így működött ideig-óráig. Most is elindul így, de kékhalál lesz a vége egy idő után.
Igyekszem másik AMD-s rendszerben tesztelni a VGA-t, de hálás lennék bármilyen ötletért, tanácsért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ALKALMI ÁR! ASUS PRIME H510M-A WIFI ALAPLAP DDR4 - Új állapot, doboz + minden tartozék
- CRUCIAL BALLISTIX 32GB 2X16 DDR4 3200MHz CL16
- Asus TUF GAMING A620M-PLUS alaplap eladó
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Újszerű iPhone 14 Plus 128GB Lila független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest