Hirdetés
- Akciókamerák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Fujifilm X
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
duduati
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Emberünknek nem lehet megmagyarázni, és mindenképp olyat akar, amiben van minden új cucc.
Pénz az annyira nem akadály, kicsit befásult.
Jó lenne ha ez lenne a legnagyobb problémám, hogy mi viszi, mi nem, és nem az hogy imből

-
duduati
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni.
ISmerősnek kellene alaplap, ami tudja a pci-express 3-at. Ati vonal lenne, de ahogy néztem, AM3+-os lap nem tudja egyik sem a 3.0-t, de viszont van a 8 magos proci bele, aránylag jó árban.
Következő amit megnéztem, hogy van az FM2-es alaplap, ami már tudja a 3.0-t, de viszon nincs hozzá olyan tudású proci, mint egy 8 magos FX.
Szóval az lenne a kérdés, hogy jól láttam, AM3+ nemtudja a pci-express 3.0, de van 8 magos proci, de viszont az FM2-es alaplap tudja a 3.0-t, de nincs csak 4 magos proci hozzá.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Akciókamerák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Jövedelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest