Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
M2N32 SLI delux sincs benne de van akinek megy benne, szal vszinüleg igencsak nem teljes a z a lista. de abban e1et értek h az ő lapjával nem sok esély van.
viszont lehet inkább vennék a helyében AM2+os lapot akkor még a Ramok is maradhatnak, meg talán olcsóbb is vmivel ez a megoldás, és nem veszít semmit. -
Pero
senior tag
válasz
Messi1983
üzenetére
mivel a te alaplapod még csak AM2es ezért nem igazán ide tartozik a kérdés, de elsőre azt mondom, hogy BIOS nem lesz hozzá, szóval nem nagyon lesz mire frissíteni, a helyedben inkább vennék egy AM2+os lapot amihez már van megfelelő BIOS ami támogatja is a leendő procit
-
Pero
senior tag
szép kis lap, bár nem cserélném le a GD70em.
Ramra vonatkozó kérdés, rémlik nekem valami h ddr3nál 1,5Von vmi gond volt, csak nemtom h Ph II nél vagy neháknál.
csak mert filózom Ősi féle SuperTalenteken 2x2 1333 cl7 D9JNM chippekkel
konkrétan W1333UX4GM bár itt cl9esRémlik más vkinek is vagy n keverek vmit?
-
Pero
senior tag
a Gigabyte GA-MA790X-UD4Gigabyte GA-MA790X-UD4 az nem DDR2 es am2+os lap az az ddr2es?
-
Pero
senior tag
AM3 rendszernél amire sajnos figyelni kell az a memória, mert eddigi tapasztalatok alapján válogatós sajnos, én is épp az ideális memóriát keresem. de ha minden igaz akkor AM2+os procik már nem is jönnek csak AM3asok de azok mennek majd AM2+os alaplapban amíg lesz bennük DDR2es memóvezérlő. én pont az időtállóság véget vettem AM+asat, mert egy jó AM2+os alaplap is hasonló árban van mint egy jó AM3as.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Kuponkunyeráló
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Viccrovat
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 8GB DDR4 SoDimm modulok / több darab / 7500 Ft / OLVASS!
- JÉG! 32GB SK Hynix (2x16GB KIT) DDR4 3200MHz
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- Új Patriot Viper Venom 16GB (1 modul) DDR5 6000MHz CL30 XMP/EXPO - 10 év bolti garival! -
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest