- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Apple asztali gépek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco88
tag
válasz
Gyuri27 #12981 üzenetére
Ebben a lapban ( 570sli-s4) ami most van nem nyüstölném tuningal, elég neki most az 5200+ tuningolva, a tuningot a belinkelt lapnál kérdeztem volna. Ha a lapot lecserélném újra akkor eza lap alkalmas lenne-e egy kisebb nagyobb tuningra, Gondolom egy 550be vagy 720-as már megbír hajtani alapjáraton is egy 9800GT-t 1360x768-as felbontáson. A tuningot csak úgy hobbibol próbálnám, hogy mit lehet kihozni belőle
az 5200+-nál meg szükségböl kell a tuning
látom neked athlon II 240-ed van eza proci hogy muzsikál? -
feco88
tag
válasz
diablo1984 #12972 üzenetére
Én sem most vettem ezt a lapot
nah majd elválik ahogy összejön a keret megveszem a procit (vallszinü PhenomII X2 545) és próba... ha esetleg nagyon nem megy jól akkor lecserélem a lapot is.[link] Ez a lap engedhet kisebb tuningot is? Ebben a boltban nem találtam ilyen árban Asrock lapot és ez van hozzám a legközelebb, na meg törzsvásárló vagyok
-
feco88
tag
sziasztok
érdeklődni szeretnék, hogy adott egy gigabyte m57sli-s4 v2.0 alaplap és egy athlon x2-es proci van benne. Az lenne a kérdésem, hogy bios frissitéssel beveszi-e nekem az athlon II x2 vagy a phenom II x2-es procikat. Azt tudom, hogy max 125w-os TDP támogat de próbált már valaki betenni ilyen procikat ilyen vagy hasonló chipkészletü lapba? ui.: és ha be veszi érdemes lapot is cserélni ujjabra? Köszi a válaszotokat. -
feco88
tag
válasz
Gyuri27 #12914 üzenetére
Köszi. Hát mindenképp próba lesz. Am. öcsémnek most kellen összerakni egy gépet és abba már eleve olyan lapott veszek ami támogatja, csak neki nem lenne fontos akkora proci és cserélném az enyémmel, csak nem akarok lapot is cserélni
köszi a válaszodatt.
jam : a BIOS frissités megvolt és eddig stabilan megy a régi procival. -
feco88
tag
sziasztok, érdeklődni szeretnék, hogy gigabyte M57sli-s4 -es alaplap befogadja-e a Phenom II X2 545 vagy 550-es procikat? a gyártó oldalán azt írja, hogy F15D-s BIOS-al beveszi de valakinek nincs vele gyakorlati tapasztalata, hogy ebből mennyi igaz? köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Ukrajnai háború
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Synology NAS
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest