- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Ehhez a mini PC-hez egyszerűen csatlakoztathatunk külső videokártyát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
xardas
tag
válasz
leviske
üzenetére
a mai napom azzal telt el h rájöjjek mi baja a dvd olvasomnak. ezzel telt el a dél elött. arra jutottam h tönkre mivel nem látta se a lap se az ata vezérlőm. elmentem vette ujat satásat beraktam de közben bent hagytam a régis is véletlen indtom az atás vinyomat sem látja. nos 9-ig itt nyüsszögtem a másik gépben mind2 jó volt. aztán egyszer csak most minden megy:S nem ma kezdtem szoval jumper,kábelek helyén voltak... igazábol tanácsot nem várok csak gondoltam meg osztom veletek.
-
xardas
tag
Most volt egy kis idöm rájönni h az asus oldala teljes káosz
ahány nyelven nézed(illetve ország) annyi alaplapjuk(és h ne legyek teljesen off AM2+ alaplapjuk) van
. Ennyire nem képesek?! -
xardas
tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Ram kiszámítása:
Ram osztó= CPUszorzó*200/ a beállított sebesség felével( tehát ddr800-nál 400).
Ram sebeeség= CPUszorzó*FSB/ramosztó > ekkor megkapod a valós órajelet, ha az effektív érdekelne akkor a kapott eredményt szorozd meg 2-vel. -
xardas
tag
-
xardas
tag
Az AM2+os lapokba a mostani procikat télleg nem helet belerakni/nem fogja kezelni? csak mert egy másik totyikban írták és én eddig abban hitben voltam h itt minden kompatibilis lesz mindennel(és hiszékeny...).
Egyébként meg az én életemböl eddig teljesen kiamradtak ezek az "egzotikus" lapok. Csak az itthon gyakori lapokkal volt dolgom(Abit,Asus,Giga,MSI) ill egyszer ECS. Azé egyszer kiváncsiságbol kiprobálok egy iet.
-
xardas
tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Phenom x4 9600 csak engem mosolyogtat meg?
remélem ez is lesz legalább oan sikeres -
xardas
tag
Sajnos hajlamos az ASUS szivatni az olcsobb lapjait vevőket...:Stapasztalat

-
xardas
tag
hmmm fura SocketA-nal volt de S754-nél nem dual channel?
hogy mikröl maradtam le...(bár igaz akkoriban már(és még) nem nain figyeltem a procikat...) -
xardas
tag
válasz
diablo1984
üzenetére
eladni árában fogom
szoval ujonnan már nem naon taláni abitot?
kár.és a gigabyte csodájának mi a neve? -
xardas
tag
Hi all!Most 1 M2N-MX-m van de sokat szivtam vele[link]
szoval most ugy tünik h eladom és helyete veszek 4000+ x2-t csak h nem tom h mien lapot vegyek alá.eddig nagy esélyes az M2N-E SLI itt megfogott a 2ide csati.(bár nem lényeg annyira,sli-t sem használnám ki.) még gondolkoztam a gigabyte ga-m55s s3-n illetve érdekelna az abit is.2 szempont lenne: 20k a határ és lehetőleg legyen tuningbarát.
várom a javaslataitokat. előre is thx
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ahány nyelven nézed(illetve ország) annyi alaplapjuk(és h ne legyek teljesen off AM2+ alaplapjuk) van
everestben memolvasás érték oan volt mint egy ugyan olyan s939-nek
szoval sne sajnáld.viszont a mostani m2n-e tök jo. de a következő lapom akkor is gia lesz sztem ati chipsettel.
zavarban vok
nekem főleg a ds5 teccik de sima 1pci e-s változatt még jobban teccene. pci csatikra több szükségem van nekem de naon ott van sztem.

hogy mikröl maradtam le...(bár igaz akkoriban már(és még) nem nain figyeltem a procikat...)

szoval ujonnan már nem naon taláni abitot?