Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Teljesítmény az van dögivel
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Épp ezért zavar ez a hűtés. AN8 v2 esetén valóban kellett és jól is volt megvalósítva. De nemrég volt nálam egy AMD 690-es lap, amin olyan szemtelenül kicsi borda volt az IGP ellenére (és nem is melegedett számottevően), hogy nem kicsit meghökkentem. Le kellene már vetkőzni ezt a minél hosszabb a HP annál jobb a lap hozzáállást. Ha van a háttérben nV + HP gyártó kartell, akkor azt meg ki kell vizsgálni!
Az ATX tápcsatlakozóval meg az a probléma ott, hogy feleslegesen messze van a tápegységtől, és azt a vastag kolbászt el kell vinni odáig (még ha le is van spirálozva/harisnyázva, akkor is vastag). A KT7-nél értelmesebb elrendezésű lapot a mai napig nem láttam, bár azon nem volt semmi integrálva. Ez viszont nem mentség, akaraterő kérdése lenne megvalósítani (persze tudom, PCB kapacitás és egyéb paraziták, de azért Ők a mérnökök, hogy ezeket megoldják).
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- Teljesítmény az van dögivel
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest