- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autóhifi
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós kamerák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
rám akkor sem tudnának még egy jetway-t vagy valami ''kevésbé ismert '' márkát rámsózni, mert a jetway volt az utolsó amit az asus-abit pároson kívül megvettem! hiába utánanéztem a jetway-nek, láttam, hogy húdefasza, meg minden, meg húzható mint ház csak a tartozékokon spóroltak, de nagyon faja kis lap....megvettem, és annyira allergiás volt a ramokra, hogy 2V-atatt nem is akart indulni..... tunning? a memóknak csak a gyári időzítéseit lőttem be az auto helyett és sípolt mint a sakál, csak cmos reset után állt talpra....procin ha 1 mhz-et is húzatm hasonló volt a helyzet....
szóval én mégegyszer nem veszek ilyen számomra noname lapot! az asus/abit(régen még az msi is(nf2 ultra chipset)) párosban/trióban még nem csalódtam, kivéve a viás asusban, de az olcsó volt mint a bűn, meghát via-s, ami nem tuning chipset....de még így 5 év távlatából is megy.....
szóval nem hiába van hányhatnékom a jetway-től!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jövedelem
- Steam Deck
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest