- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 8 kHz-es pollingot ígérő, analóg Yunzii klaviatúra a megfizethető árszinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
Hát lehet nem új vas, de legalább műxik rendesen + stabilan
Nem épp giga lapot akartam, meg nem épp ilyen chippel, de végülis semmi bajom vele
Itt lehet hagyni nyugodtan, nem galibádzik..esetleg még egy x2-t szeretnék bele, nagyon kacsingat rám egy EE-s 3800-as proci a boltban ahol most dolgozok
Vga-t meg sztem majd csak dx10-est veszek bele, ha jól saccolom nyár végére ott is árzuhi lesz..nyár meg amúgyse játékra való.
szerk: #2374 Cyberslider : ez az első eset, hogy arról hallok, hogy valaki FSP-vel szív..látatlanban is +mondom mostmár biztos hogy nem azzal van bibi...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Gumi és felni topik
- Milyen routert?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elden Ring
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem épp giga lapot akartam, meg nem épp ilyen chippel, de végülis semmi bajom vele
Itt lehet hagyni nyugodtan, nem galibádzik..esetleg még egy x2-t szeretnék bele, nagyon kacsingat rám egy EE-s 3800-as proci a boltban ahol most dolgozok
Vga-t meg sztem majd csak dx10-est veszek bele, ha jól saccolom nyár végére ott is árzuhi lesz..nyár meg amúgyse játékra való.